Jan de Groot knipt het lint door. Willy van Dinther en Dorien Schweckhorst kijken toe het Trefpunt wordt geopend (Foto: Wil Kuijpers)
Jan de Groot knipt het lint door. Willy van Dinther en Dorien Schweckhorst kijken toe het Trefpunt wordt geopend (Foto: Wil Kuijpers) Foto: WilKuijpersBABBERICH

Trefpunt in Babberich is officieel geopend

vr 26 nov 2021, 07:27

BABBERICH - Door de goede samenwerking Dorpsraad-Babberich, Stichting Uitvoering Beheer (SUB) en Caleidoz, welzijn van iedereen, is Kulturhus de Borg in Babberich weer een permanente activiteit rijker geworden voor de inwoners.

De officiële opening van “Trefpunt Babberich' vond plaats op maandag 15 november. 
Dat gebeurde in aanwezigheid van vele belangstellenden. 
Zo zagen Dorien Schweckhorst en Willemijn Rademaker van Caleidoz, Henk Dukkerhof en Willy van Dinther van de Dorpsraad-Babberich en Nora Hofma (SUB) Babbericher Jan de Groot het lint doorknippen, dat toegang gaf tot de feestelijke aangeklede en uitnodigende ruimte, waar de Caleidoz-activiteiten zullen gaan plaatsvinden.
Iedere maandag- en woensdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur worden er wisselende activiteiten georganiseerd waaraan inwoners van Babberich kunnen deelnemen. De organisatie is in handen van Caleidoz, de begeleiding gebeurt door vrijwilligers, gastvrijheid wordt geschonken door Kulturhus de Borg. 
Het programma tot en met volgende week: woensdag 24 november: Haak-en breicafé, maandag 29 november: spelmiddag, woensdag 1 december: Haak en breicafé.