Kerkberichten H. Andreas Zevenaar

ma 22 nov 2021, 14:51

ZEVENAAR - Kerkdiensten in de H.Andreaskerk in Zevenaar

Op zondag 28 november is er om 10.30 uur een Eucharistieviering /MOV- (Missie-Ontwikkeling-Vrede)-Adventsactie met als voorgangers Pastoor Thanh Ta en diaken A. van Zundert. Intenties: Mevr. C. van Huet - Wieland, Wilhelmien van Aken en zoon Jan, Herrie Geurtzen, Jo Hueskes, Ria Witjes - Driessen, Wim Lamers.

Op zondag 5 december is er om 10.30 uur een Eucharistieviering met als voorganger Pastoor Thanh Ta. Intenties: Mevr. C. van Huet - Wieland, Wilhelmien van Aken en zoon Jan, Nico Jansen, Harry en Riet van Uum, Ria Witjes - Driessen, Wim Lamers.

Corona-maatregelen in de kerk met ingang van 14 november 2021: op advies van de Nederlandse bisschoppen zal de Willibrordusparochie de anderhalve meter afstand opnieuw gaan instellen, ook het dragen van een mondkapje wordt ingevoerd. Deze maatregelen gelden vanaf zondag 14 november. Daarnaast blijven de basisregels gelden op het gebied van hygiĆ«ne, ventilatie en thuisblijven bij klachten.
Op 11 november is Wim Lamers in de leeftijd van 87 jaar overleden. Hij woonde aan de Van Hoogendorpstraat. Zijn begrafenis was 18 november op de begraafplaats Rosorum te Zevenaar.

De Mariakapel is dagelijks open van: 9.30 uur tot 16.30 uur. Aandacht voor de voedselinzameling door de Voedselbank. In de Mariakapel is een krat geplaatst voor de voedselbank, daarin kunt u houdbaar voedsel deponeren ten behoeve van de voedselbank.
Voor meer informatie en kerkdiensten: raadpleeg ons parochieblad Op Weg, de website www.rkliemers.nl en Facebook.