Henoch wil zijn oude hobby graag weer oppakken
Henoch wil zijn oude hobby graag weer oppakken

Henoch van Paesschen zoekt enthousiaste zaalvoetballers

Algemeen

ZEVENAAR/DUIVEN - Na tien jaar lang in Utrecht en Nieuwegein te hebben gewoond is geboren Zevenaarder Henoch van Paesschen (34) weer neergestreken in de Liemers. 

Samen met zijn vrouw Laura woont hij nu in Duiven, waar ze het zeer naar hun zin hebben. Er ontbreekt alleen nog één ding: zijn hobby zaalvoetbal. In Utrecht deed hij dit via online playform Inviplay, waardoor elke week tien enthousiastelingen klaarstonden om op maandagavond in een laagdrempelige en ongedwongen sfeer een balletje te trappen. Henoch wil zijn hobby in de omgeving van Zevenaar en Duiven graag oppakken en is een groepje gestart op het eerder genoemde platform Inviplay. De dag en locatie staan nog niet vast, dus iedereen kan zijn of haar voorkeur nog uitspreken. De bedoeling is dat er uiteindelijk een pool van mensen ontstaat, waardoor er altijd genoeg mensen zijn om op een vaste dag in de week 4 tegen 4 te spelen (met 1 wisselspeler per team aan de kant). Hij zoekt nu dus alleen nog wat meer spelers.
Heb jij interesse om regelmatig sportief te doen in een gymzaal en heb je enige ervaring met (zaal)voetbal? Meld je dan snel aan via https://www.inviplay.nl/groups/109