Kerkdiensten in de H. Andreaskerk

ZEVENAAR - Kerkdiensten in de H.Andreaskerk in Zevenaar:               

Op zondag 14 november is er om 10.30 uur een Eucharistie- / H. Vormselviering met als voorgangers Pastoor Thanh Ta en pastoraal werker J. Heemink. In deze viering ontvangen 9 jonge parochianen het sacrament van het Vormsel.
Intenties: Mevr. C. van Huet – Wieland, Teun en Betsie Dikker – Bourgondien, Ouders C. de Jager Barten, Lidy Oostendorp – Goeman, Johan en Veda Bartels, Ab van Uem, Mia Wentholt – van Gool, Gerrit Dercksen, Antoon Witjes. In deze dienst zal het -Bloemetje van verbondenheid- beschikbaar zijn. Als je iemand een teken van bemoediging of een bedankje wilt bezorgen kun je een bloem meenemen uit de vaas bij het altaar of achter in de kerk.

Op zondag 21 november is er om 10.30 uur een Woord- en Communiedienst met als voorganger Pastoraal medewerker J. Heemink. Intenties: Mevr. C. van Huet - Wieland, Familie Degen – Evers, Thea van Haaren –van der Velden en overleden familie, Wil Hermans – du Buf, Nico Jansen, Gerrit Dercksen.
Op 23 oktober is Mia Wentholt – van Gool in de leeftijd van 86 jaar overleden. Zij woonde Masiusplein. Haar begrafenis was 29 oktober op de begraafplaats aan de Arnhemseweg.

Op 27 oktober is Gerrit Dercksen in de leeftijd van 85 jaar overleden. Zijn begrafenis was 2 november op de begraafplaats aan de Arnhemseweg.

De Mariakapel is dagelijks open van: 9.30 uur tot 16.30 uur.