Afsluiting A325 en N325 5 november

REGIO - De technische installaties op het traject van de A325 tussen knooppunt Ressen via het kruispunt Nijmeegseplein en de N325 (Pleijroute) naar het knooppunt Velperbroek vragen onderhoud. Het gaat om zagen en aansluiten van diverse detectielussen, herstel van schades langs en boven de weg en het opruimen van oude niet langer gebruikte monitoringssystemen. Voor het uitvoeren van deze werkzaamheden is de weg 3 nachten afgesloten. 

Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de hoofdomleiding via de A15, A50 en de A12. Deze route is met borden aangegeven. Plaatselijk verkeer wordt omgeleid via gele borden. Nood- en hulpdiensten kunnen langs de werkzaamheden. De wegen in de andere richtingen zijn gewoon open. Rijkswaterstaat voert voor de provincie Gelderland deze onderhouds- en herstelwerkzaamheden uit.

Vrijdag 5 november 21.30 uur tot zaterdag 6 november 8.00 uur: A325 vanaf Knooppunt Ressen tot kruispunt Nijmeegseplein. De A325 is afgesloten voor alle verkeer vanuit Nijmegen vanaf knooppunt Ressen tot het Nijmeegseplein. Het verkeer wordt omgeleid. Ook de opritten Elst, Burgemeester Matsersingel en Kronenburg richting Arnhem zijn afgesloten. De A325 blijft open voor verkeer van Arnhem naar Nijmegen. Doorgaand verkeer vanuit Nijmegen en de A15 met bestemming Arnhem-Noord en A12 knooppunt Velperbroek wordt omgeleid vanaf knooppunt Ressen via A15 (knooppunt Valburg) - A50 (knooppunt Grijsoord) - A12 naar knooppunt Velperbroek. Huissen is bereikbaar via de A15 en de Karstraat en Elst is bereikbaar via Rijksweg Zuid. De Overmaat is bereikbaar via de A50 (afrit 18) en de N837 Arnhem-Zuid. De Aam is bereikbaar via de A15 (afrit 38) en de Rijksweg-Zuid in Elst. Het verkeer volgt de omleidingsroutes die met borden langs de weg zijn aangegeven.


.