Volharding, Robert Pouwels en Volharding Beek gaan knallen!
Volharding, Robert Pouwels en Volharding Beek gaan knallen! Foto:

Belinda Kinnaer, Robert Pouwels en
Volharding vieren het leven

ZEVENAAR - Op zaterdag 27 en 28 november presenteert Muziekvereniging Volharding Beek een theaterconcert ‘Zo is het leven’ in Het Musiater.

Dit concert staat helemaal in het teken van hits van Nederlandse bodem. Beleef samen met live orkest, zangeres Belinda Kinnaer en DJ - Entertainer Robert Pouwels een heerlijke show vol Nederlandse klassiekers, eendagsvliegen en andere muzikale pareltjes van de Nederlandse bodem.

Volharding Beek  streeft altijd naar een goede balans tussen kwaliteit en gezelligheid: unieke concerten als Halloween Night, Buitengewoon Montferland, galaconcerten met Brigitte Heitzer, Petra Berger en Erica Yong, spetterende shows met Q5 en Percossa zijn met groot succes uitgevoerd.
Belinda Kinnaer begon haar professionele muzikale carrière in het coverband-circuit. In de jaren 90 was de leadzangeres van diverse bands, waarmee ze nagenoeg in elke dancing, feesttent en horecagelegenheid in Nederland op het podium heeft gestaan. Vanaf 1995 tot begin 2015 zong Belinda in de band Commercial Break die zich in het oosten van het land jarenlang tot één van de populairste bands op kermissen, feesten en evenementen mocht rekenen.
Na 2015 begon ze als soloartiest. Met ‘Neem je leven’ stond ze wekenlang nummer 1 in de Oranje Top 30. In 2018 haalde ze de eerste plek in de lijst met de plaat ‘De tijd van m’n leven’.
Robert Pouwels is in de loop der jaren uitgegroeid tot misschien wel de meest geboekte feest DJ van het land en daar buiten. Inmiddels is hij ook een graag geziene artiest in Turkije, Spanje en is een jaarlijks toertje langs de Antillen een vast item in zijn agenda. Ook een fantastische Hazes act staat vast in zijn programma.
Doe je ogen dicht en de Hazes-vibe is daar!
Kaarten zijn verkrijgbaar via www.hetmusiater.nl