De Groene Schuur heeft een enorme collectie pompoenen
De Groene Schuur heeft een enorme collectie pompoenen Foto:

Halloween-festijn bij De Groene Schuur in Groessen

GROESSEN - Halloween-liefhebbers opgelet! De Groene Schuur aan de Lijkweg 9B in Groessen organiseert op zondag 31 oktober een Halloween-festijn van 11.00 tot 16.00 uur. 

De streekwinkel is dan open en jong en oud kunnen een heuse Halloweenpompoen maken in de kas, die omgetoverd is in Halloween sfeer.
Ferdinand en Anja Eeuwes verheugen zich nu al op het feest: "Deelnemers gaan naar huis met een mooie creatie van een grote pompoen naar keuze. Begeleiding en alle veilige gereedschappen zijn aanwezig bij. Vooraf aanmelden is niet nodig. Iedereen kan gewoon binnen lopen, want er is ruimte genoeg voor iedereen."

Voor deelname aan het Halloween-pompoen festijn geldt een vergoeding van € 10,00 per pompoen. Deelnemers morgen daarvoor zelf een pompoen uit zoeken uit de gigantische collectie.

In de winkel kunnen bezoekers terecht voor sfeervol opgemaakte stukjes en sierfruit, kalebassen en andere deco-materialen om thuis te gaan freubelen en uiteraard de heerlijke groente en fruit en diverse huisgemaakte- en streekproducten, cadeaupakketten.
Meer info:
www.degroeneschuur.nl.