De vraag naar campers zat altijd al in de lift, maar sinds de corona crisis zijn ze echt niet meer aan te slepen.
De vraag naar campers zat altijd al in de lift, maar sinds de corona crisis zijn ze echt niet meer aan te slepen.

Grote Najaar Show bij Oortgiese campers

BAAK - Het 8000 m2 grote terrein van Oortgiese Campers staat het weekend van 30 en 31 Oktober weer gevuld met allerlei soorten campers, van klein tot heel erg groot. Met de Camper op vakantie is helemaal in en dat is te merken bij Oortgiese Campers.

De vraag naar campers was altijd al in de lift, maar sinds de corona crisis zijn ze echt niet meer aan te slepen. Dit geldt voor zowel verhuur als voor verkoop.
Met de camper op vakantie is de ultieme manier van vakantie gebleken in de onzekere corona tijd. De flexibiliteit en de vrijheid van de camper zorgen ervoor dat men, ondanks alle beperking, heerlijk op vakantie kon. De grote vraag naar campers is natuurlijk hartstikke positief, maar zorgt ook weer voor de nodige uitdagingen, want de levertijden van nieuwe campers zijn op dit moment bizar lang. Nu besteld betekent vaak pas leveren in 2023.
Inmiddels is de verhuurvloot van Oortgiese campers gegroeid naar 55 campers groot en zijn de verkoop activiteiten flink gegroeid met een dealerschap van Sunlight, Dethleffs en de Amerikaanse THOR campers.
Maar ook de verkoop van gebruikte campers gaat aan de lopende band door.
Onderhoud/APK, Accessoires en schadeherstel behoren ook tot de mogelijkheden bij Oortgiese Campers. De onderhoudswerkplaats draait inmiddels op volle toeren, want natuurlijk moeten alle verkochte campers perfect onderhouden worden.
Met dit totaalpakket wordt de campereigenaar compleet ontzorgd.

Tijdens de Najaar Show op zaterdag 30 en zondag 31 oktober is de locatie van Oortgiese Campers weer omgetoverd tot een feestelijk show terrein met meer dan 8000m2 aan camperplezier! Ook is er een leuke looproute door alle werkplaatsen zodat er ook achter de schermen gekeken kan worden. De huurvloot van 2021 zal weer deels aangeboden worden voor verkoop. Allemaal zeer jonge campers van de merken Adria, Burstner, Possl, LMC, Sunlight en Dethleffs. Campers vanaf een half jaar oud maar tegen scherpe prijzen. Bus campers, half integralen en integraal campers, ze staan er allemaal.
Daarnaast zal er een brede selectie aan top-occasion campers zijn die staat te trappelen om een nieuw baasje te vinden.
Tijdens de feestelijke show zal er uiteraard weer een hapje en een drankje zijn. Iedereen is van harte welkom tussen 9.30 en 16.30 op Dambroek 16A in Baak.

Meer informatie hierover of over alle verkoop Campers op:  
www.oortgiese-campers.nl of
085-773 10 22