Tijdens de werkzaamheden blijven de rijbanen open
Tijdens de werkzaamheden blijven de rijbanen open Foto:

Werkzaamheden kruispunt Oostsingel-Broekstraat

Algemeen

DUIVEN - De provincie Gelderland vervangt op 27 en 28 oktober de verkeersregelinstallatie op de kruising Oostsingel – Broekstraat (N810). 

De huidige installatie is verouderd en aan vervanging toe. Woensdag 27 oktober starten de voorbereidende werkzaamheden. Daarvan ondervindt het verkeer geen hinder. Donderdag 28 oktober tussen 10.00 en 15.00 uur wordt de verkeersregelinstallatie vervangen. Tijdens de werkzaamheden blijven de rijbanen open. Verkeersregelaars staan ter plekke en begeleiden het verkeer.
Provincie Gelderland werkt samen met andere wegbeheerders aan een goed en veilig wegennet. Dit vergt regelmatig onderhoud en aanpassing. Deze werkzaamheden veroorzaken altijd hinder voor de weggebruiker. Deze hinder proberen we zoveel mogelijk te beperken, maar op enkele momenten van de dag kan het voorkomen dat het verkeer enig oponthoud ondervindt. Weggebruikers kunnen helpen om de overlast en drukte te verminderen door hun weg goed te plannen, geen sluiproutes te gebruiken en aanwijzingen van verkeersregelaars op te volgen.
Het wordt veiliger in het verkeer als alle deelnemers met hun volle aandacht bij de weg en andere weggebruikers zijn. Samen veilig van A naar Beter.