Als dirndl of in lederhosen de dansvloer op
Als dirndl of in lederhosen de dansvloer op Foto:

Loofest: Endlich….. geht’s wieder loos!

wo 20 okt 2021, 07:58

LOO - Op zondag 7 november “geht’s wieder loos” in Loo. Dan is er de vierde editie van Loofest die georganiseerd wordt door carnavalsvereniging De Nathalzen en muziekvereniging Excelsior uit Loo. 

Dit feest, geïnspireerd op het welbekende Oktoberfest, is een gezellig spektakel voor jong en oud. Topband De Rosentaler is van de partij om de feestgangers in de stemming te brengen in de stijl van Oktoberfest. De Rosentaler speelt van schlagermuziek tot apres-ski en van Duitse partyknallers tot polka. Hte Loofest (15.00 - 19.00 uur) vindt plaats in schuttersgebouw Willem Tell. De belangrijkste ingrediënten van het succes van het Loofest: naast muziek van de veertienkoppige band De Rosentaler, lange tafels, pullen bier, een speciaal ingerichte schnappsbar.

De zaal van Schuttersgebouw Willem Tell wordt omgetoverd naar een Oktoberfest achtige sfeer, om in je dirndl of lederhosen de dansvloer te betreden of met een pul bier te feesten.
Entreekaarten voor Loofest kosten 10 euro per stuk vanaf zolang de voorraad strekt. Voorverkooppunten zijn Present Art in Duiven, Staring Diervoeders in Groessen, BP Het Ambacht in Westervoort en sportkantine SV Loo in Loo.