Afbeelding
Foto:

ma 18 okt 2021, 11:35

RAM 

21 maart t/m 20 april

De dagen vóór het weekend raak je ongewild betrokken bij een machtsstrijd. Je wilt niet maar je moet wel. Het kost je in ieder geval bakken met energie. Rond volgende week maandag kun jij je gelukkig weer ontspannen. Het juiste moment om de ander deelgenoot te maken van je emoties.

STIER 

21 april t/m 21 mei

Tot en met aanstaande zondag zit jij niet lekker in je vel. En zelfs een goede maaltijd of iets smakelijks te drinken helpt niet om hier uit te komen. Op maandag heb jij vooral aandacht voor je vriendenkring. Je deelt met hen nu vooral ‘lief’ en geen leed. Op woensdag ben je even de weg kwijt.

TWEELINGEN 

22 mei t/m 21 juni

Op donderdag zijn woorden niet genoeg. Maar tijdens het weekend is het nog erger. Je hebt allerlei goede ideeën waar je op broeit, maar je kunt anderen niet goed uitleggen waar je naartoe wilt. Het blijft bij stamelen. Volgende week woensdag moet je wel onderscheid maken tussen gevoel en verstand.

KREEFT 

22 juni t/m22 juli

De komende week is het motto ‘geen woorden maar daden’! Voor het weekend is dat overduidelijk want niemand in je omgeving heeft zin in een gesprek. Tijdens het weekend is het tijd om bepaalde klussen af te rond. Na het weekend heb je op alle fronten de wind mee en kun je dus veel bereiken.

LEEUW 

23 juli t/m 22 augustus

Tijdens het komende weekend maak je een soort overgang mee. Van heel sociaal naar meer gesloten. Je beslist in ieder geval om veel voor jezelf te houden. De ander moet maar gissen wat er in je omgaat! Volgende week dinsdag voel jij je heel erg gezien door de ander. Al je wensen worden vervuld!

MAAGD 

23 augustus t/m 21 september

Aanstaande donderdag zit jij vol gevoelens van ongenoegen. En die steek je niet onder stoelen of banken. In het weekend wordt jouw kribbigheid nog erger. Je beleeft van nergens plezier aan. Neem wel die uitgestoken hand van de ander aan. Het wordt goed bedoeld en je kunt veel hebben aan diens hulp.

WEEGSCHAAL 

22 september t/m 22 oktober

Tot en met aanstaande zondag voel jij je alles behalve stabiel. Je zit namelijk in de knoop met bepaalde gevoelens. Maar op maandag gaat het ineens een stuk beter met je. Je voelt je als het ware bevrijd en daardoor vrij genoeg om met iedereen contact te leggen. Zelfs als die ander erg in de war is.

SCHORPIOEN 

23 oktober t/m 21 november

Op vrijdag worstel jij met allerlei gevoelens van onmacht. Het is beter als je zou erkennen dat je aan bepaalde dingen helemaal niets kunt doen. Vanaf zaterdag is het weer schorpioenentijd en voel jij je als een vis in het water. Vanaf maandag ga jij je inzetten voor een goed doel waar jij helemaal achter staat.

BOOGSCHUTTER 

22 november t/m 21 december

Rond aanstaande vrijdag verlies jij ineens alle overzicht. En dat maakt je een tikkeltje panisch. Waarschijnlijk is het nu goed om anderen te vragen om je een beetje te ondersteunen. Je hoeft echt niet alles zelf te doen! Volgende week maandag herstelt jouw zelfvertrouwen zich weer volledig.

STEENBOK 

22 december t/m 19 januari

Normaal ben je best wel kritisch op de mensen om je heen. Maar op aanstaande donderdag even niet. Daardoor verkeer je met mensen die je normaal links laat liggen. In het weekend kies je wel voor de juiste personen als gezelschap. Je humeur knapt daar zienderogen van op!

WATERMAN 

20 januari t/m 17 februari

Na een paar dagen waarin je humeur op en neer gaat, kom je op zondag in een bui die zich moeilijk laat omschrijven. Aan de ene kant heb je best wel slimme ideeën maar je twijfelt of de ander daar wel aan toe is. Vanaf maandag gaat het beter en kom je het ene na het andere voordeel tegen.

VISSEN 

18 februari t/m 20 maart

Tot en met zondag ben je dan eens blij om meteen daarna wat verdrietig te zijn. Maar gelukkig voel je op zondag ook de moed om het heft in eigen handen te nemen. Daarbij kies je voor positiviteit en vooruitgang! Volgende week woensdag ben je erg teleurgesteld in de houding van de ander.