Bach Collegium Rhenanum in de St. Vituskerk
Bach Collegium Rhenanum in de St. Vituskerk Foto: Ineke Schaars

Klassiek Concert van Bach Collegium Rhenanum

ma 11 okt 2021, 13:32

REGIO - Op zondag 17 oktober geeft het koor en orkest van het Bach Collegium Rhenanum haar gebruikelijke maandelijkse uitvoering van enige Bachwerken in de St. Vituskerk in Hoch Elten om 17.00 uur.

Het Bach Collegium Rhenanum is een muziekvereniging met koor- en orkestleden zowel uit Nederland als uit Duitsland, uit Nijmegen en de omgeving van Kleef, Lobith, Zevenaar en (Hoch) Elten. Dit muziekgezelschap verzorgt onder andere elke maand een Bachcantate met koor en orkest in de St. Vituskerk. In november wordt bovendien de MatthaĆ¼spassion uitgevoerd in Gennep. De uitvoeringen worden mede mogelijk gemaakt door de ondersteuning van de Duits-Nederlandse cultuurvereniging  "Liemers-Niederrhein" en wordt geleid door dirigent Hans Linnartz. Alle leden zijn vrijwilligers.

U dient volledig gevaccineerd of genezen te zijn. Wij vragen u aan de ingang de coronacheck te tonen. (Alleen een negatieve test is niet voldoende). Vervolgens zijn er dan geen regels voor bezoekersaantal, aanmelden, maskers of afstand in de kerk.
De toegang is gratis, wel wordt na afloop gecollecteerd vanwege de gemaakte kosten.