Afbeelding
Foto:

Horoscoop


ma 11 okt 2021, 14:33

RAM

21 maart t/m 20 april

Vóór het weekend ben je om de haverklap geagiteerd. Normaal geef je daar meteen lucht aan, maar momenteel ben je aan het opkroppen. Pas daarmee op, want voor je het weet barst er een enorme bom. Na het weekend ben je uiterst relaxed. Je neemt de tijd om van de goede dingen der aarde te genieten.

STIER 

21 april t/m 21 mei

Rond aanstaande zaterdag ben je nogal gehumeurd. De kleinste aanleiding kan voor jou een reden zijn om uit je vel te barsten. Volgende week maandag kies je vooral voor vrijheid. Relaties oké, maar ze moeten niet te beklemmend zijn. Op woensdag ben je vooral verstrooid. Laat dat niet in je nadeel werken!

TWEELINGEN 

22 mei t/m 21 juni

Komende donderdag ben je snel in de war. Emoties spelen je dan parten. Neem in ieder geval geen beslissingen die verreikend zijn. In het weekend zijn het vooral andermans emoties die je dwars zitten. Je vraagt je af waarom bepaalde mensen zo moeilijk in elkaar zitten. Dat is vooral een karakterkwestie.

KREEFT 

22 juni t/m22 juli

Aanstaande donderdag ben jij het niet eens met allerlei veranderingen die anderen willen. Op vrijdag hou je dit stug vol, maar in het weekend begin je enigszins mee te bewegen. Niet van harte, maar je bezwijkt onder de groepsdruk. Na het weekend loopt alles soepel op een klein misverstand na.LEEUW

23 juli t/m 22 augustus

Tot het weekend kon jij je in veel dingen van de ander vinden. Maar vanaf zaterdag wordt je ineens onbuigzaam. Je vertikt het in ieder geval om water bij de wijn te doen. Jouw standpunten verstenen als het ware. Volgende week dinsdag zit je iets beter in je vel. Maar het is maar een ietsjepietsie!

MAAGD 

23 augustus t/m 21 september

Komende donderdag ben jij erg chagrijnig. Iemand hoeft maar een scheet te laten, of je zit er bovenop. Tijdens het komende weekend komt de aap uit de mouw. Je bent het niet eens met allerlei verschuivingen in je leven die je min of meer opgelegd worden. Kan de ander daar iets aan doen?

WEEGSCHAAL 

22 september t/m 22 oktober

Op zaterdag ben je nogal chagrijnig. Dat komt mede doordat de ander zich niet echt bereikbaar opstelt. Op zondag zet jij je daar overheen en begin je zelf een levendige conversatie. Zoveel positiviteit kan de ander niet weerstaan! Op woensdag twijfel je of de ander zich aan afspraken kan houden.

SCHORPIOEN 

23 oktober t/m 21 november

Gedurende het komende weekend loopt er van alles mis. Je hebt goede voornemens op sociaal vlak, maar je kunt het niet echt opbrengen om aardig en voorkomende te zijn. Daarnaast heb je ook last van te weinig puf. Rond volgende week dinsdag gaat het een stuk beter en voel je de energie weer stromen!BOOGSCHUTTER

22 november t/m 21 december

De komende dagen verlopen heel positief. Zo krijg je rond aanstaande donderdag veel aandacht van anderen. Op zondag haal jij de banden met anderen aan en voel jij je heel erg thuis in dit gezelschap. Rond volgende week dinsdag komen jouw ‘projecten’ weer op gang. Je voelt je dan heel energiek!

STEENBOK 

22 december t/m 19 januari

Van buiten is het niet waar te nemen, maar er gaan de komende dagen heel wat emoties door je heen. Op donderdag is dat voor positief, en op zaterdag krijg je zowaar een paar leuke kansen, maar op zondag voel jij je vooral teleurgesteld in anderen. Bedenk dat jij zelf de lat wel heel hoog legt!

WATERMAN 

20 januari t/m 17 februari

Komende donderdag heb jij moeite met bepaalde mensen in jouw directe omgeving. Ze zijn zo voorspelbaar! Volgende week woensdag heb je het gevoel dat je vrienden je min of meer in de steek laten. Daar tussenin zit gelukkig een weekend waarin jij je wel heel goed voelt en alles kan stromen!

VISSEN 

18 februari t/m 20 maart

Op donderdag ben jij de weg echt even kwijt. Maar niet getreurd want op vrijdag herinner jij je precies wat je wilt bereiken. In het weekend is iemand echt in jou geïnteresseerd. Maar je hebt niet het lef om hierop in te gaan. Na het weekend werk je heel doelgericht en met enorm veel enthousiasme.