Franz Gerritschen
Franz Gerritschen

Zelf koken - of een meesterlijke maaltijd van de slager?

ma 11 okt 2021, 14:28

ZEVENAAR - Heeft u geen zin om te koken, maar heeft u wel zin in een lekkere verse maaltijd? Bij slagerij Franz Gerritschen in Zevenaar kunt u niet alleen lekker vlees, ook heerlijke vers bereide maaltijden kopen! Met keuze uit maar liefst 10 verschillende ‘meesterlijke maaltijden’ is dat gegarandeerd smullen.

Alles wordt dagelijks vers gemaakt. Iedere verpakking is voldoende voor één persoon. De maaltijden zijn verpakt in een handige magnetron- en ovenbestendige verpakking. “We hebben heel eenvoudige dingen, zoals bami met sateetjes, maar je kunt ook voor een meer culinaire maaltijd kiezen. Ons aanbod varieert van een zomerse zuurkoolschotel of een spinazieschotel met speklapjes tot gebraden rollade met broccoli” vertelt Franz. “En natuurlijk komt alle vlees uit onze eigen slagerij, lekker vers en verantwoord.”

Ambachtelijk tot op het bot

Slagerij-worstmakerij Franz Gerritschen is een echt ambachtelijk bedrijf waar kwaliteit en smaak van het vlees en de vleeswaren hoog in het vaandel staan. De volledige verwerking van runderen en varkens gebeurt in de eigen slagerij/worstmakerij. “We verwerken het hele dier, dus bij ons vind je een zoutmakerij, worstmakerij, maaltijdbereiding en we verkopen dus vers vlees”.

Zakkenactie!

“Inwoners van de Liemers hebben ook weer onze befaamde zak in de bus gekregen” vertelt Franz. Die kun je vol heerlijke producten stoppen en dan heb je voor een prikkie een heerlijke Indonesische maaltijd voor minstens twee personen! Met een gebakken eitje erbij smaakt dat nog lekkerder!”
Dus heeft u geen zin om te koken, maar wel zin om te smullen? Ga dan snel kijken bij slagerij Gerritschen!

Slagerij Franz Gerritschen
Didamsestraat 3,
6901 HA Zevenaar,
0316-523519,
www.slagerijgerritschen.nl