Afbeelding

Tinselboer auto’s is
verhuisd!

ma 11 okt 2021, 14:29

LOBITH - Zo’n vijf jaar geleden startte Martijn Tinselboer een garage in Zevenaar. Inmiddels is die garage zo groot geworden dat het hoog tijd werd voor meer ruimte. Die vond hij in Lobith, waar hij aan de Halve Maan 22 Garage Verkammen kon overnemen. Daar zorgt hij samen met zijn vrouw Esmeralda dat alle klanten mobiel blijven.

De garage in Lobith zit dus op een vertrouwd adres. Martijn: “In Zevenaar werd onze plek echt te klein. We zijn nu nog volop aan het inrichten en inregelen. We zijn erg blij met deze plek in Lobith, zo blijft hier in het dorp ook een garage voor de mensen!”

Hele land door
“We zijn allebei autogek” vertelt Esmeralda, die de administratie doet, klanten ontvangt en ook praktisch vaak een handje toesteekt. “we vinden het bijvoorbeeld leuk om voor klanten naar een bepaalde auto te zoeken. Als we die ergens hebben gevonden, gaan we desnoods het hele land door om voor onze klant die auto op te halen.”

Niet lang wachten
Tinselboer auto’s is van de snelle service: “Een APK moet liefst dezelfde dag geregeld zijn. We denken ook met de mensen mee zodat een reparatie geen klauwen met geld kost. Met ons uitgebreide netwerk kunnen we altijd wel een vervangend onderdeel voor een nette prijs vinden!
”De nieuwe garage heeft alle ruimte voor de service die Tinselboer biedt. Het is nu al lekker druk. “Het moet hier wel een dorpsgarage blijven waar je met kleine dingen als een zekeringetje of een lekke band zonder afspraak binnen kunt lopen. Moet je toch even wachten, dan is er een wachtruimte met wifi waar je even kunt werken. En natuurlijk is er koffie.”

Tinselboer auto's
Martijn en Esmeralda Tinselboer
Halve Maan 22
6915 SW Lobith
0316-541100, 06 38634567
www.tinselboerautos.nl