Een kerk vol boeken, lp’s, cd’s en curiosa

zo 10 okt 2021, 08:28

GIESBEEK - De Vrienden van de Giese Toren houden zondag 31 oktober voor de vijfde keer een markt in de Martinuskerk in Giesbeek. De markt zal deze keer bestaan uit boeken, platen, cd’s en curiosa. 

Deze markt is een van de vele activiteiten die in de kerk worden gehouden. Door de vrienden van de Giese Toren zelf, maar ook door standhouders uit de regio heeft de kerk deze zondag een extra verkoopuitstraling. Een bekende saxofonist zal de bezoeker begroeten bij de ingang van de kerk. De markt is open van 10.00 tot 17.00 uur. Het adres is Kerkstraat 39 in Giesbeek. De toegang is gratis, maar wel met een CoronaCheck. 

De Vrienden van de Giese Toren kunnen voor de verkoop tijdens de markt nog bruikbare spullen gebruiken, even bellen en het wordt opgehaald: 06 10252829. De opbrengst van deze goederen is bestemd voor het behoud en onderhoud van de Giese Toren. Een volgende activiteit van De Vrienden van de Giese Toren is de welbekende Winterfair die wordt gehouden op zondag 9 januari. Voor de Winterfair kunnen zich nu al deelnemers melden.