Optreden MarieChristien en aantal gasten. (foto: Els Schipper)
Optreden MarieChristien en aantal gasten. (foto: Els Schipper) Foto: Els Schipper

De Zonnebloem Muziekmiddag

LIEMERS - De afdeling Zevenaar-Oost, Babberich, Ooy en Oud-Zevenaar is na ruim anderhalf jaar weer gestart met activiteiten voor alle gasten.

De gasten werden hartelijk ontvangen met een lekker kopje koffie of thee en waren blij om elkaar weer te zien en te spreken. Er is in de afgelopen tijd toch wel één en ander gebeurd, dus gesprekstof genoeg. Met het optreden 'Een muzikaal cadeau' van zangeres en theatermaker MarieChristien werd het startschot gegeven. De mooie songs met verschillende zelfgeschreven teksten over het leven werden enthousiast ontvangen. Op een groot scherm werden teksten geprojecteerd zodat iedereen mee kon zingen.

In de afgelopen coronatijd verzorgde MarieChristien tuin- en terrasconcerten voor zorginstellingen, waarvoor ze veel waardering kreeg. Ook deze middag was er applaus voor alle zorgmedewerkers. In de pauze werden de drankjes en hapjes geserveerd, daarna volgde het tweede optreden van MarieChristien met Ad (echtgenoot) aan de geluidsknoppen.

Tot slot kreeg iedereen koffie of thee met plak heerlijke zelfgebakken cake. Het was een gezellige middag waarvoor mede dank aan Zalencentrum Staring voor innerlijke mens.