Logo zevenaarpost.nl


OPEN DAG nieuwbouw Fitnesscentrum Zevenaar

  Zakelijk

ZEVENAAR - Op zaterdag 2 september houdt Fitnesscentrum Zevenaar een open dag van 10.00 tot 16.00 UUR op de nieuwe locatie aan de Mercurion 5.

Tijdens deze open dag worden er rondleidingen gegeven door het spiksplinternieuwe gebouw. Er worden clinics van alle groepslessen gegeven en er zijn leuke challenges
waaraan deelgenomen kan worden. Het twee verdiepingen tellende fitnesscentrum heeft zo'n 1250 vierkante meter binnen en 300 vierkante meter buiten sportplezier. Het fitnesscentrum oogt professioneel. Het heeft grote raampartijen en is daardoor erg licht.

We waren in het oude pand zogezegd, uit ons jasje gegroeid” vertelt geboren en getogen Zevenaarder en eigenaar Jarno Wanders. Ik ben dan ook erg trots op het volledig nieuwe fitnesscentrum. “Ik wil graag het beste uit de leden halen”, zegt Wanders. “Het is bij ons niet het doel om alsmaar groter te worden en betalende leden te hebben die niet eens komen. We proberen iedereen op zijn of haar manier te motiveren en een goede sfeer te creëren waarin lekker gesport kan worden. Die sfeer zit zeker ook in dit pand, het vertrouwde huiselijke gevoel en de gezelligheid zijn mee verhuisd!

Fitnesscentrum Zevenaar heeft zijn roots al sinds september 2008 in Zevenaar. Op de nieuwe locatie aan de Mercurion gaat Fitnesscentrum Zevenaar zich nog meer richten op groepslessen en personal training. De populaire HIIT/ Survival lessen zijn gebleven, maar kunnen nu op het multifunctionele buitenterrein plaatsvinden. Daarnaast is het fitnesscentrum uitgebreid met nieuwe apparatuur, horeca en er is vanaf nu ook kinderopvang. Voor meer informatie over de faciliteiten kunt u terecht op www.fitnesscentrumzevenaar.nl

“Wat hetzelfde blijft is ons concept, betaalbare fitness met persoonlijke aandacht, deskundige begeleiding en hoogwaardige apparatuur voor iedereen!”

Ben jij geïnteresseerd in sporten bij Fitnesscentrum Zevenaar? Kom dan gerust een kijkje nemen op de open dag.

Reageer als eerste
Meer berichten