Afbeelding

Arnhemmers spelen massaal Blood Suckers Megaways

Zakelijk

Sinds de verandering in de wetgeving die ervoor heeft gezorgd dat online gokken toegestaan is in Nederland, zijn er verschillende partijen opgestaan om online blackjack, slots of roulette aan te bieden. Hierdoor is het eenvoudig om een nieuwe gokkast te ontdekken op het online casino platform van Kansino. Als je op zoek bent naar een leuke nieuwe gokkast, is het aan te raden om Blood Suckers Megaways eens uit te proberen.

Jagen op vampiers

Tijdens het spelen van Blood Suckers Megaways, wat is ontwikkeld door Red Tiger Gaming, ben jij samen met een aantal anderen op jacht naar vampiers. Net als in de klassieke vampier-verhalen, is het de bedoeling om de vampiers te doden door een staak door hun hart te drijven. Dit kun je doen door de juiste combinaties te maken op het speelscherm. Het spel ziet er spannend uit en is leuk gedecoreerd. Hierdoor waan jij je echt op vampierjacht. Alle spelelementen zijn vormgegeven in hetzelfde thema. Er zijn op verschillende plekken vampiers te zien, maar ook artikelen die verwant zijn aan de vampier. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan zwaarden, maar ook aan knoflook. Tijdens het spelen is het de bedoeling om door het maken van de juiste combinaties zo veel mogelijk vampiers te doden. 

Hoe speel je Blood Sucker Megaways?

Bij Blood Suckers Megaways kun je vanaf de eerste ronde kans maken op prijzen. Je hoeft hierbij zelf niet te bepalen met hoeveel winlijnen je wilt spelen, dit bepaalt het spel voor je. Het kan per ronde verschillend zijn hoeveel ways to win er zijn. Dit komt doordat het aantal symbolen niet bij elke ronde gelijk is. Er zijn iedere ronde tussen de 2 en 7 symbolen. Om te winnen moet je minimaal 3 dezelfde symbolen naast elkaar op de rollen krijgen. Hierbij is het belangrijk dat het eerste symbool op de meest linker rij uitkomt, want anders telt de combinatie niet. Er zijn 13 verschillende symbolen toegevoegd aan het spel. Slechts 10 van deze symbolen hebben een uitbetalende functie, wat betekent dat je geld wint door een combinatie te maken met deze symbolen. De vampier met lange haren heeft hierin de hoogste waarde. 

Bonusfeatures in Blood Sucker Megaways

Aan het spel zijn verschillende bonusfeatures toegevoegd.. Je kunt een bonus op de volgende manieren krijgen:

  1. 1. Chain reaction

De chain reaction bonus wordt getriggerd wanneer je een winnende combinatie maakt. Deze verwijdert de symbolen die samen de winnende combinatie vormen. Hierdoor ontstaat er ruimte waar weer nieuwe symbolen in kunnen vallen, mogelijk met een nieuwe winnende combinatie tot gevolg. 

  1. 2. Wilds

Er zijn twee verschillende wilds die je in het spel kunt verdienen. Een van deze wilds is 1 bij 1. De andere wild bedekt een hele rol. Deze wordt ook wel de super wild genoemd. 

  1. 3. Random modifiers

Tijdens het spelen van Blood Suckers Megaways, kun je gebruikmaken van verschillende random modifiers. Deze modifiers kunnen op een willekeurig moment getriggerd worden. Hierbij gaat het in alle gevallen om doodskisten. De doodskisten komen op een willekeurig moment in beeld. Vervolgens wordt er een multiplier toegepast op de winst die je al hebt gemaakt. Je hebt geen invloed op wanneer een random modifier in beeld verschijnt. Wanneer er random modifiers in beeld verschijnen, kan dit ervoor zorgen dat je free spins verdient. Verschillende combinaties van de doodskisten zorgen voor een bepaald aantal gratis spins. 

Is Blood Sucker Megaways het spelen waard?

Blood Sucker Megaways heeft verschillende goede eigenschappen. Het enige nadeel van de gokkast is dat je maximaal 4 euro per spin in kunt zetten. Dit zal voor de meeste mensen weinig uitmaken, maar voor mensen die bereid zijn veel geld in te zetten, kan dit vervelend zijn. Verder is het uitbetalingspercentage aan de hoge kant, wat voor jou als speler erg gunstig is. Het uitbetalingspercentage bedraagt namelijk 97,66%. Bovendien is het voor mensen die regelmatig gokken leuk om het vervolg op de populaire Blood Sucker serie te spelen. Als je al bekend bent met deze serie, is het leuk dat je verschillende elementen van de eerdere spellen terugziet. De maximale winst bij deze gokkast bedraagt 20.500x je inzet. Vergeleken met andere gokkasten, is dit vrij hoog, wat logischerwijs gunstig is voor de speler.