Famke, Andre en Lenny Heinst
Famke, Andre en Lenny Heinst

Bike&Run: “Alles wat we verkopen, moet goed voelen”

Zakelijk

ZEVENAAR - Persoonlijk advies over die nieuwe hardloopschoenen, een perfect op maat gemaakt racefiets: in Zevenaar helpen André, Lenny en Famke Heinst iedereen aan de beste keuze voor hardlopen en wielrennen. 

André: “Zo’n racefiets is een hele investering, dus die bestel je niet even uit de folder.
Daar wil je goed advies over! Omdat we zelf fanatieke sporters zijn en mindere ervaring hebben met de aankopen die we zelf deden, wilden we het beter en anders aanpakken.
In onze winkel helpen we onze klanten onder andere om hun ideale racefiets samen te stellen, te beginnen bij het frame.”

2D-scan
En voor de best passende hardloopschoenen heeft André een podoscoop in de winkel.
Die maakt een 2D-scan van de voet. “Op een spiegelplaat laten we de klant bewegen. Welke schoenen passen dan het beste? Daarnaast zetten we een Motion Matrix 3D hardloopanalysesysteem in. Dat apparaat meet van alles: hoe kom je neer, contacttijd, afroltijd, hoe gedraagt je lijf zich. Na twee minuten op onze loopband hebben we het beste inzicht in welke schoenen het beste zijn voor onze klant. Die kan zelf meekijken op het scherm.”

Sportdier
“Ik kom uit de techniek en ben een echt sportdier. Ik heb in België allerlei bikefitcursussen gevolgd. Mijn dochter Famke zit als hardloopster in de Nederlandse top, ze heeft WK’s en EK’s gedaan en ze heeft bewegingswetenschappen gestudeerd. We weten er dus wel wat van! In onze winkel willen we echt een ontmoetingsplek maken voor sportievelingen, waar je ook even kunt komen kletsen. Starters of ervaren sporters, iedereen is welkom!”

Bike & Run
Grietsestraat 60-A
6901 GW Zevenaar
info@bikeandrun.nl
0316 – 449 269