Kim de Kievit staat klaar om de beautyprofessionals te verwelkomen om de prima ingerichte ruimten in haar  Studio PR8 te laten zien. (foto: AH)
Kim de Kievit staat klaar om de beautyprofessionals te verwelkomen om de prima ingerichte ruimten in haar Studio PR8 te laten zien. (foto: AH) Foto:

Studio PR8 verhuurt ingerichte ruimten voor beautyprofessionals

do 15 nov 2018, 19:26 Zakelijk

Studio PR8 is een concept dat speciaal is ontwikkeld voor zelfstandige beauty-professionals. De modern ingerichte studio is sinds kort gevestigd aan de Nieuwe Doelenstraat 8 in Zevenaar. Haar- en nagelstylisten, pedicure en schoonheidsspecialisten zijn in Studio PR8 van harte welkom om een eigen volledig en professioneel ingerichte werkruimte te huren en hun klanten te verwelkomen voor een behandeling.

ZEVENAAR - Kim de Kievit is ondernemer. Ze heeft ervaring in de verhuur van onroerende zaken en is samen met haar man Dirk Jan de Kievit initiatiefnemer van Studio PR8. “Veel ondernemers in de beautybranche werken vanuit huis, dat is onder meer de doelgroep waar wij ons op richten. Wij bieden een inspirerende en dynamische werkomgeving op een toplocatie in het centrum van Zevenaar. De ondernemers ontmoeten in Studio PR 8 meerdere collegae. Dit kan voor hen aanleiding zijn om samen te werken op het gebied van onder meer marketing. Ook kunnen makkelijk onder elkaar ervaringen uitgewisseld worden. Voor de klant van de professionals bestaat de mogelijkheid om combi-afspraken te maken met bijvoorbeeld de haar- en een nagelstylist.”

Studio PR8 biedt door de kleurstelling van het interieur een rustige sfeer. De studio is ingedeeld in drie ruimten. Eén voor de haarverzorging, de ander voor de nagelstylisten en de derde ruimte is voor de schoonheidsspecialist/pedicure. “De ruimte is verder ingericht met apparatuur die voldoet aan de eisen van deze tijd. Iedere beautyspecialist beschikt over een privé opbergruimte. Zij kan haar eigen producten in een speciaal daartoe ingerichte ruimte etaleren. Iedere klant kan zich aan de leestafel amuseren met allerlei tijdschriften. Kim de Kievit: “Iedere ondernemer die bij ons een volledige ingerichte werkplek voor één tot zes dagen huurt, behoudt haar eigen business. Onze functie is alleen facilitair gericht. Wij verheugen ons om de professionals te ontmoeten!” Tijdens de open dag bleek dat belangstelling bestaat voor Studio PR8. De professionals hebben waardering voor de zelfstandigheid waarmee gewerkt kan worden.”