Rosékalfsvlees komt van stierkalveren, van de familie Blom uit Didam, die acht maanden oud zijn. (foto: PR)
Rosékalfsvlees komt van stierkalveren, van de familie Blom uit Didam, die acht maanden oud zijn. (foto: PR)

Rosékalfsvlees: uniek vlees met een verhaal

Zakelijk

ZEVENAAR - Iets unieks, iets smaakvols en iets met een verhaal: Dat is het rosékalfsvlees van slagerij Franz Gerritschen. Proef de prachtige smaak van puur rosékalfsvlees. Afkomstig van een boerderij met een lange voorgeschiedenis van vader op zoon en ambachtelijk verwerkt door onze eigen vakbekwame slagers. Gezond eten met eerlijke producten waarvan de herkomst bekend is, vinden wij en onze klanten, steeds belangrijker. Daarom vind je bij slagerij Gerritschen een uniek soort rosékalfsvlees. Het rosékalfsvlees komt van stierkalveren die acht maanden oud zijn. Van de geboorte van het kalf tot aan het vlees dat slager Franz aanbiedt, is alles te traceren. Voor dit heerlijke vlees is slager Franz een unieke samenwerking aangegaan met de familie Blom uit Greffelkamp bij Didam. Zij selecteren exclusief voor Franz de mooiste kalveren. Door nauw met de familie Blom samen te werken, weet slager Franz precies waar de kalveren vandaan komen, hoe ze verzorgd worden en welke voeding ze krijgen. Om de start van deze mooie samenwerking te vieren, kun je de komende weken kennis maken met het heerlijke rosékalfsvlees, direct uit onze regio.