Fred Franke in zijn broodjeszaak. Het  personeel is gemotiveerd en staat klaar om de cliënten te ontvangen. (foto: Elfie Brouwers)
Fred Franke in zijn broodjeszaak. Het personeel is gemotiveerd en staat klaar om de cliënten te ontvangen. (foto: Elfie Brouwers) Foto:

Broodje Zevenaar: ‘Onze broodjes zijn rijkelijk belegd’

wo 6 nov 2019, 09:52 Zakelijk

Liefhebbers van lekkere broodjes hoeven niet meer naar het Duitse Elten te gaan om daar doordeweeks of in het weekend het o zo populaire Duitse broodje (brötchen) te halen. Op de hoek van de Weverstraat, de Markt en Marktstraat is nu Broodje Zevenaar gevestigd. Dit is een ideale plek met zicht op beide straten en het plein. Hier kan iedereen genieten van de bekende op een Duitse manier belegde verse broodjes.

ZEVENAAR - “Het Duitse Brötchen is erg gewild bij de Nederlanders. Broodje Zevenaar heeft dit unieke broodje met de juiste receptuur en ingrediënten naar de Liemerse hoofdstad gehaald”, vertelt ondernemer Fred Franke. “Wij verkopen onze broodjes met dezelfde prijsstelling als in Duitsland, dit betekent dat onze broodjes rijkelijk belegd én goedkoper zijn.”

Iedere dag

“Iedere dag worden de broodjes vers gebakken. De kwaliteit staat hoog in ons vaandel. In onze zaak kunt u terecht voor het afhalen van broodjes, gezellig even ontbijten, lunchen of gewoon lekker ontspannen. Met daarbij natuurlijk genieten van een heerlijk belegd broodje onder genot van een hoogwaardig kopje koffie. De broodjes worden vers belegd en kan te allen tijde aan uw smaak worden aangepast. Fred Franke heeft, voordat hij zijn zaak opstartte, goed gekeken naar meerdere gerenommeerde Duitse broodjeszaken om te zien hoe de broodjes op smaak worden gebracht. “In Emmerich is een Duitse college die al 23 jaar op dezelfde locatie gevestigd is. Door kwaliteit te leveren heeft zij haar klantenkring door de jaren heen uitgebreid. Het is een Konditorei zoals die behoort te zijn.”

Laagdrempelig

Onze zaak is laagdrempelig, hier werkt de prijsstelling zeker aan mee. Ter decoratie hebben wij op de muren foto’s op zeer groot formaat aangebracht, die herinneren aan de Markt en Marktstraat van ver voor de Tweede Wereldoorlog. De nostalgische foto’s geven veel kijkplezier! Onder de gasten levert deze foto’s veel gespreksstof op!” Buiten is een gezellig terras, hier zit men werkelijk midden in het winkelcentrum.

Meer informatie?

Om de klanten optimaal te bedienen zijn de openingstijden als volgt: Maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 18.00. Zaterdag van 08.00 tot 17.00 uur. Zondag van 08.00 tot 13.00 uur. In de zomer op zondag tot 17.00 uur geopend. De afhaalklant, die broodjes belegd of onbelegd wil meenemen is eveneens welkom. Bestellingen (ook voor het bezorgen) kunnen geplaatst worden via info@broodjeszevenaar.nl of via telefoon 06 - 3869 4153.