Is het nou Sinterklaas of slager Franz? Wat wel zeker is, is dat de vleesletter overheerlijk is. (foto: PR)
Is het nou Sinterklaas of slager Franz? Wat wel zeker is, is dat de vleesletter overheerlijk is. (foto: PR)

Sinterklaas vier je met vleesletters van metworst!

Zakelijk

Sinterklaas is weer in Nederland en ook dit jaar heeft hij van alles bij zich: cadeautjes, pepernoten en natuurlijk de vleesletter metworst! Sint vindt namelijk: bij Pakjesavond hoort vlees erbij.

ZEVENAAR - Dit jaar heeft Sinterklaas zijn hulpchefs weer ingeschakeld. Het team van Franz en Judith staat dan ook klaar in de slagerskeuken van Slagerij- en Wostenmakerij Gerritschen om al deze vleesletters en andere lekkernijen speciaal voor Sinterklaas te maken. De vleesletters zijn heerlijke letters van metworst. Wist je dat Sinterklaas stiekem aan het einde van de dag ook wel graag een wurststrudel lust? Die is ook speciaal voor hem gemaakt door Slagerij Gerritschen en te koop via vleeserij.nl. Hebben de Pieten ‘s avonds alle schoentjes gevuld, dan pakken ze graag één van de smulstenen, zetten deze in de oven en genieten zo van een heerlijke lokale snackmaaltijd met vlees en groente. Zo vieren Sinterklaas en de Pieten samen met de lekkernijen van Slagerij Gerritschen het sinterklaasfeest.

Jouw naam in vleesletters?

Zoals je weet is Sinterklaas gul, dus maak jij kans op jouw naam in vleesletters. Kans maken, bezoek vleeserij.nl en ontdek hoe jij kunt winnen! Natuurlijk zijn hier ook de lekkerste sinterklaascadeautjes en najaarslekkernijen te vinden. Rond de feestdagen vind je hier ook alle wisselende specialiteiten van Slagerij en Worstenmakerij Gerritschen. De hulpchefs van Sinterklaas wensen je alvast fijne feestdagen!

vleeserij.nl