Didier Orij (midden) en zijn collega's Patrick Ubbing (links) en Noah Vestering (rechts). (foto: PR)
Didier Orij (midden) en zijn collega's Patrick Ubbing (links) en Noah Vestering (rechts). (foto: PR) Foto:

Maandag opent New York Pizza in Zevenaar

za 30 nov 2019, 14:47 Zakelijk

New York Pizza aan de Rijksweg in Duiven bestaat drie jaar en maandag 2 december opent eigenaar Didier Orij een tweede vestiging in Zevenaar aan de Oude Doesburgseweg. Om dat te vieren, maakt hij van december een feestmaand met mooie (lees: lekkere) aanbiedingen.

ZEVENAAR - Hij vertegenwoordigt een ketenbedrijf, maar de New York Pizza-vestigingen in Duiven en Zevenaar voelen voor Didier Orij volledig als eigen bedrijven. Hij weerlegt zelfs dat de pizza’s gekocht bij zijn bedrijven, hetzelfde smaken als die bij de meer dan tweehonderd andere vestigingen van New York Pizza.

Didier: “Natuurlijk, de ingrediënten zijn hetzelfde. Die worden voor alle vestigingen gezamenlijk ingekocht vanuit het hoofdkantoor. Toch smaken de pizza’s bij mij nóg lekkerder dan elders. Weet je waarom? Omdat wij ze met heel veel liefde maken en bakken. Ik ben heel erg van service en klantvriendelijkheid, en ben er ook vast van overtuigd dat de combinatie van een superlekkere pizza en de service eromheen maken dat het ons goed gaat. We hebben veel vaste klanten, dat zegt ook wat.”

Didier Orij (27) begon als zestienjarige bij New York Pizza in Ede (zijn woonplaats, red.) als koerier. Hij had er lol in en groeide door. Eind 2016 begon hij zijn eigen New York Pizza in Duiven. Daar kreeg hij de loop er snel in. Toen al kondigde Orij aan dat hij een tweede vestiging wilde beginnen. Maandag komt die wens uit.

Didier: “Vanuit Duiven bedienden we ook Westervoort en Zevenaar, maar voor de koeriers was dat gebied eigenlijk net te groot. Daarom ga ik nu ook in Zevenaar beginnen. Vanuit Duiven blijven we Westervoort doen en vanuit Zevenaar pakken we Didam erbij.”

De jonge ondernemer heeft zijn organisatie aangepast op de uitbreiding. Twee bedrijfsleiders moeten hem werk uit handen nemen, zodat hij zelf ruimte krijgt voor onder meer promotionele activiteiten. Didier: “Ik blijf er heel kort op zitten. Contact houden met de koeriers bijvoorbeeld. Zij zijn degenen die veel contact hebben met de klanten. Jongens en meisjes met ambitie wil ik ook graag verder helpen. Net als ik kunnen ze misschien ooit doorgroeien en een eigen vestiging openen.”

Pasta’s

New York Pizza verkoopt ook pasta’s en bijgerechten, maar in tegenstelling tot de pizza’s worden die niet vers gemaakt. “We zijn echt een pizza-specialist. Tachtig procent van onze omzet maken we met pizza’s.” Angst dat de pizzamarkt instort heeft hij niet. “Totaal niet. Pizza’s blijven ongekend populair en in het algemeen neemt het online bestellen van maaltijden toe. Ik voorzie nog heel veel goede jaren.”

New York Pizza is gevestigd aan de Oude Doesburgseweg 89D in Zevenaar. Telefoon 0316 - 703 103. Openingstijden vanaf maandag 2 december: maandag tot en met zaterdag 16.00 tot 22.00 uur, zondag van 12.00 tot 22.00 uur.

newyorkpizza.nl