Coop in Zevenaar heeft het interieur van de winkel flink aangepakt. (foto: Danny van der Kracht)
Coop in Zevenaar heeft het interieur van de winkel flink aangepakt. (foto: Danny van der Kracht) Foto:

Coop Zevenaar in een nieuw jasje gestoken

di 3 dec 2019, 18:27 Zakelijk

ZEVENAAR - Coop in Zevenaar heeft een fris nieuw jasje. Assistent-supermarktmanager Bas Methorst: “Bij Coop Zevenaar gaan we graag met de tijd mee, vandaar de frisse, nieuwe styling. Bovendien komt er meer aandacht voor vers, introduceren we een geheel nieuwe broodafdeling én twee nieuwe zelfscankassa’s.” Omdat de Aldi in de buurt gesloten is, heeft de Coop aan het Masiusplein ervoor gekozen om tijdens de verbouwing niet dicht te gaan. “Omdat we de verbouwing per afdeling hebben aangepakt, hopen we dat onze klanten er niet te veel overlast van hebben ondervonden.”

Het resultaat?
“Coop Zevenaar is een ruime, overzichtelijke supermarkt, waar straks veel meer aandacht is voor vers, inspiratie en beleving”, aldus Bas. “We gaan onze klanten elke dag opnieuw verrassen met lekkere, verse en betaalbare producten. Zo krijgt de groenten- en fruitafdeling een ruimer assortiment. Je vindt straks allerlei nieuwe, verse maaltijden in de schappen en handige maaltijdpakketten. Hiermee maken we het nóg makkelijker om snel een verse en gezonde maaltijd op tafel te zetten. Ook de geheel vernieuwde ambachtelijke broodafdeling introduceert nieuwe producten, zoals verse broodjes die in de winkel klaargemaakt en afgebakken worden. Alles wordt bovendien veel overzichtelijker gepresenteerd en duidelijker geprijsd. Kortom: makkelijker en sneller winkelen!”

Brede services en zelfscan
De winkel biedt brede services, zoals een PostNL-punt, OV-oplaadpunt en slijterij. In de vernieuwde winkel kunnen klanten straks bovendien – naast de reguliere kassa’s – voortaan snel en eenvoudig hun boodschappen afrekenen bij de twee nieuwe zelfscankassa’s.

Ruime openingstijden
Voor, tijdens en na de verbouwing kunt u op maandag tot en met donderdag en op zaterdag van 8:00 tot 20:00 uur in de supermarkt terecht, op vrijdagen van 8:00 tot 21:00 uur en iedere zondag van 10:00 tot 18:00 uur. De Coop-winkel in Zevenaar gaan namelijk niet dicht voor deze verbouwing.

Op woensdag 4 december om 8.00 uur gaat de winkel ‘hernieuwd’ open. Het team van Coop Zevenaar nodigt iedereen van harte uit om de winkel te komen bekijken en boodschappen te doen: “We hebben mooie aanbiedingen en we zorgen er natuurlijk voor dat er wat lekkers te proeven is!”