Hans van Laarhoven en Imma Wolfs zwaaien eind dit jaar af bij Therapie Praktijk Gimbornhof. Ze gaan genieten van hun rust en andere interesses. (foto: PR)
Hans van Laarhoven en Imma Wolfs zwaaien eind dit jaar af bij Therapie Praktijk Gimbornhof. Ze gaan genieten van hun rust en andere interesses. (foto: PR) Foto:

Wisseling van de wacht bij Therapie Praktijk Gimbornhof

wo 4 dec 2019, 11:26 Zakelijk

Therapie Praktijk Gimbornhof neemt eind 2019 afscheid van oudgediende Imma Wolfs en Hans van Laarhoven. Zij gaan hun therapeutische werkzaamheden na veertig en 42 jaar beëindigen en gaan genieten van hun rust en andere interesses.

ZEVENAAR - Wat in 1978 begon als praktijk voor fysio- en manuele therapie onder de naam Bottema en Labruyere aan de Staringstraat in Zevenaar en daarna een nieuwe vorm kreeg op de Guido Gezellestraat 56, wordt nu voortgezet in een nieuwe samenstelling. De maatschapsleden leden zijn: Dennis Hoverda en Lex Flisijn (osteopaten), Rik Verstegen (fysio-en manueeltherapeut) en Niek van het Erve (fysiotherapeut/osteopaat i.o.). Voor Imma en Hans in de plaats zijn voortaan werkzaam: Judith Flisijn: craniosacraal therapeute, René van den Berg: acupuncturist, Niek van het Erve: fysiotherapeut en osteopaat i.o. en Ward Stroucken: manueel- en fysiotherapeut. Imma en Hans hebben met veel plezier met hun patiënten mogen werken en bedanken ze daarvoor dan ook voor het in hun gestelde vertrouwen. Daarnaast ook dank aan de maten voor het teamwerk en de collega’s en verwijzers voor de samenwerking. Ze laten weten: “Wij wensen jullie allemaal heel veel mooie levensjaren toe in goede gezondheid!”