Donderdagavond werden bij de Aldi in Zevenaar de puntjes nog op de i gezet voor de heropening van vrijdagmorgen. (foto: Danny van der Kracht)
Donderdagavond werden bij de Aldi in Zevenaar de puntjes nog op de i gezet voor de heropening van vrijdagmorgen. (foto: Danny van der Kracht) Foto:

ALDI Zevenaar heropent op vrijdag 13 december

do 12 dec 2019, 22:22 Zakelijk

ZEVENAAR - Vrijdag 13 december heropent de ALDI in Zevenaar. De afgelopen tijd is de winkel gronding verbouwd en zowel het interieur als het assortiment is compleet vernieuwd. De winkel heeft een eigentijdse uitstraling gekregen met optimale verlichting. Naast de vertrouwde artikelen is het assortiment uitgebreid met onder andere meer biologische en fairtrade producten, eerlijke maaltijdsalades, smakelijke sandwiches, kleurrijke smoothies en lekkere kant-en-klaarmaaltijden die zo op tafel staan. De hele dag is er ovenvers brood en is er ook een ruime keuze aan verse groente en fruit, vlees en vis. Kortom: een bezoekje aan de nieuwe ALDI in Zevenaar is meer dan de moeite waard. Op donderdagavond werden rond tien uur nog de laatste puntjes op de i gezet voor de opening van vrijdagmorgen. Vanaf 08.00 uur is iedereen van harte welkom in de nieuwe winkel die op de vertrouwde plek aan het Muldershof 35 in Zevenaar is gevestigd. De eerste vierhonderd klanten die voor € 20,00 of meer boodschappen doen, ontvangen een gratis boodschappentas met een kraskaart. Hiermee kunnen mooie prijzen gewonnen worden. Van cadeaucheques voor boodschappen bij ALDI ter waarde van € 250,00 tot een tablet pc en van vers afgebakken croissants tot groenten en fruit.

aldi.nl/zevenaar