Amin Maakor en zijn vrouw Recourt (naar wie de zaak is vernoemd) voor de winkel in Zevenaar:
Amin Maakor en zijn vrouw Recourt (naar wie de zaak is vernoemd) voor de winkel in Zevenaar: "Binnen 48 uur zorgen we voor een oplossing." Foto: René Nijhuis

De klant is altijd koning bij Recourt Witgoed in Zevenaar

wo 19 feb 2020, 16:06 Zakelijk

Zevenaar is een nieuwe winkel rijker: Recourt Witgoed aan het Tortonaplein 3 in Zevenaar. Een specialist in het complete witgoedassortiment. Nieuwe apparatuur en occasions, verkoop van accessoires en onderdelen, een eigen service- en reparatiedienst en alles wordt keurig thuis geïnstalleerd.

van de redactie

ZEVENAAR - De winkel wordt gerund door Recourt en Amin Maakor. Amin (31) repareerde ooit een apparaat voor iemand uit de straat en vervolgens ging zijn specialisme als een lopend vuurtje rond. Na verloop van tijd huurde hij een loods om zijn spullen kwijt te kunnen en sinds kort is hij de trotse eigenaar van een prachtige winkel.

Amin: “We doen alles wat onder witgoed valt: wasmachines, drogers, vaatwasmachines, ovens, stofzuigers, koelkasten, alles. Mensen kunnen nieuwe apparatuur bij ons kopen, maar ook occasions.”

Recourt Witgoed is trots op de unieke service. Amin: “Als je online iets koopt heb je het snel in huis en ze sluiten het ook voor je aan. Maar dat is het. Als er later iets is sturen ze je van het kastje naar de muur. Dat is bij ons anders. Wij staan altijd voor onze klanten paraat. Binnen 48 uur zorgen we voor een oplossing. Desnoods plaatsen we tijdelijk een leenapparaat. De klant is bij ons altijd koning.”