Bedrijfsleider Herbert Kroets bij de display met luxe badtextiel. (foto: PR)
Bedrijfsleider Herbert Kroets bij de display met luxe badtextiel. (foto: PR)

Spaar bij Coop Zevenaar voor luxe badtextiel

Zakelijk

van de redactie 

Coop Zevenaar brengt kleur in de badkamer. Deze zomer sparen klanten namelijk voor luxe badtextiel van het Scandinavische merk Byrklund. Zachte producten in frisse kleuren, voor een ontspannen wellness-ervaring in eigen huis.

ZEVENAAR - Coop-klanten sparen twee maanden lang voor mooie kortingen op washandjes, baddoeken, badlakens en hamamdoeken van het Scandinavische merk Byrklund. De producten zijn verkrijgbaar in vier kleuren – zeeblauw, oudroze, wit en antraciet – en gemaakt van 100% katoen in zachte, zware hotelkwaliteit.

Herbert Kroets, supermarktmanager Coop Zevenaar, laat weten: “De zomervakanties zijn voor veel mensen onzeker. Creëer daarom thuis een luxe spa-ervaring, met prachtig nieuw badtextiel in jouw eigen badkamer. Toch op pad, al dan niet in eigen land? Dan komen de badlakens en hamamdoeken óók goed van pas!”

De spaaractie van Coop start op maandag 29 juni en loopt tot en met zondag 23 augustus. Dan ontvangen klanten bij elke € 5,00 aan boodschappen (exclusief wettelijk niet toegestane artikelen) een spaarzegel. Bij speciale actieproducten worden extra zegels verstrekt. Een spaarkaart is vol met vijftien zegels. Volle spaarkaarten kunnen tot en met zondag 30 augustus – met een kleine bijbetaling – ingeruild worden voor een katoenen washand, baddoek, badlaken of hamamdoek naar keuze.

coop.nl/badtextiel