Op de voorgrond vendelcommandant Maurice Visser, met daarnaast van links naar rechts, de aanwezige jubilarissen Bas Arns, Gerald Arns, Jeroen Visser, Rob Wentholt & Frank Boerboom met hun partners, tijdens de vendelhulde.
Op de voorgrond vendelcommandant Maurice Visser, met daarnaast van links naar rechts, de aanwezige jubilarissen Bas Arns, Gerald Arns, Jeroen Visser, Rob Wentholt & Frank Boerboom met hun partners, tijdens de vendelhulde. (Foto: Mario Staring)

Huldiging jubilarissen van schutterij St. Andreas

  Verenigingen

van de redactie
ZEVENAAR - Tijdens de nieuwjaarsinstuif op 12 januari van schutterij St. Andreas was er weer een moment om de jubilarissen te huldigen. De schutterij laat weten: "Om de aandacht aan onze jubilarissen te kunnen geven, kiezen we ervoor om dit op verschillende momenten gedurende het jaar te doen. Deze zondag hebben we onze 25-jarig jubilarissen gehuldigd. Dat waren Bas Arns, Gerald Arns, Jeroen Visser en Rob Wenholt. Frank Boerboom is deze dag tevens in het zonnetje gezet, omdat hij vijftig jaar lid is. Als schutterij (opgericht in 1906), weten we dat tradities en jarenlange verbondenheid aan een vereniging belangrijk zijn. We zijn dan ook zeer blij dat onze leden verbonden zijn aan de vereniging en ons blijven steunen. De jubilarissen zijn door Wilri Bloemen in de bloemetjes gezet. Daarna was er een vendelhulde. We danken hen voor hun trouw, broederschap en dienstbaarheid. Natuurlijk hopen iedereen bij de toekomstige activiteiten te blijven zien." 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden