Jurgen Teunissen is gepresenteerd als de nieuwe prins van cv De Deurdouwers. Zijn leus voor aanstaand carnavals is: Als gezin knallen wij de carnaval in! (foto: PR)
Jurgen Teunissen is gepresenteerd als de nieuwe prins van cv De Deurdouwers. Zijn leus voor aanstaand carnavals is: Als gezin knallen wij de carnaval in! (foto: PR)

Jurgen Teunissen prins van De Deurdouwers

  Verenigingen

van de redactie

Prins Jurgen Teunissen en prinses Annabel van der Most zijn tijdens de pronkzitting gepresenteerd als het prinsenpaar van cv De Deurdouwers. Samen met hun twee adjudanten Frank Gijsberts en Werner Wiggers, hofdames Bianca Hesselink en Lisette Looman gaan ze voorop in het feest festijn.

ANGERLO - Bij de jeugd zullen jeugdprinses Lizzy Teunissen en jeugdhofdames Saar Teunissen en Silke Gijsberts samen met hun jeugdadjudant Sil Teunissen gaan regeren over het rijk der Deurdouwers. De leus van prins Jurgen luidt dan niet voor niets: Als gezin knallen wij de carnaval in!

De Angerlose Roddel Krant

De buut van hoofdredacteur DARK (De Angerlose Roddel Krant, red.) ijzersterk. Prominente dorpelingen werden op de hak genomen, maar ook het gemeentebestuur moest het met hun subsidiebeleid ontgelden. De dansgarde verraste de bezoekers met fantastische show.

Felbegeerd jubileumspeldje

Deze avond werden ook een aantal jubilarissen van De Deurdouwers in het zonnetje gezet. Harm Basten en Dennis Gores waren 22 jaar lid en Nico Klomp, Esther Baart en Kirsten Jansen waren elf jaar lid. Ze kregen uit handen van voorzitter Timo Jansen het felbegeerde jubileumspeldje uitgereikt. Voor Dennis Gores was de verrassing nog groter toen hij benoemd werd tot Lid van verdienste.

Grootste Deurdouwer

Muziekvereniging Nieuw Leven werd in het jaar dat zij honderd jaar bestaan verkozen tot de grootste Deurdouwer. Een mooie en verdiende waardering voor alle leden die betrokken zijn bij de muziekvereniging. Zij kregen namens De Deurdouwers een oorkonde van aftredend Prins Dirk-Willem Tiecken. Na afloop van de drukbezochte pronkzitting waren de bezoekers in gelegenheid om het nieuwe prinsenpaar en hun hofhouding te feliciteren.

deurdouwers.nl

Meer berichten