Lex Woertman krijgt uit handen van Paul Gockel de dinerbon uitgereikt. Rechts eigenaressa van Asian Spoon Laiying Wang. (foto: Harry Koster)
Lex Woertman krijgt uit handen van Paul Gockel de dinerbon uitgereikt. Rechts eigenaressa van Asian Spoon Laiying Wang. (foto: Harry Koster)

Vrienden van Liemerije reikt dinerbon uit

  Verenigingen

Op woensdag 8 januari is aan Lex Woertman de prijs uitgereikt die te verdienen was op de kerstbeleving van verpleeghuis Liemerije in Zevenaar. De prijs werd uitgereikt in restaurant Asian Spoon die de prijs ter beschikking had gesteld.

ZEVENAAR - Sinds vorig jaar houdt verpleeghuis Liemerije geen traditionele kerstmarkt meer, maar een kerstbeleving die niet alleen bedoeld is voor de bewoners maar ook voor familie, vrijwilligers, personeel,en omwonenden. Je kunt hierbij denken aan herders met hun schapen, drie koningen met hun kameel, diverse koren en natuurlijk kerstkraampjes van de verschillenden afdelingen en een kraam van de Stichting Vrienden van Liemerije. Deze stichting houdt zich onder andere bezig met het verkrijgen en beheren van fondsen om daarmee voorzieningen en activiteiten te realiseren ten behoeve van bewoners en medewerkers. Bij de kerstkraam had men de mogelijkheid om voor één euro het juiste aantal kerstballen te raden die in een glazen bak zaten. Naast kans op een hoofdprijs kreeg iedereen een pen. De hoofdprijs was dit jaar gesponsord door restaurant Asian Spoon en bestond uit een dinerbon ter waarde van € 25,00. Lex Woertman raadde het juiste aantal ballen die het juiste aantal ballen en kreeg de prijs uit handen van de voorzitter van de Vrienden van Liemerije Paul Gockel.

Meer berichten