Lezing Groei & Bloei over verticale tuinen

  Verenigingen
Dankzij verticale tuinen kunnen mensen met een kleine tuin of balkon toch veel groenbeleving krijgen. (foto: PR)
Dankzij verticale tuinen kunnen mensen met een kleine tuin of balkon toch veel groenbeleving krijgen. (foto: PR)

Op maandag 13 januari heeft Groei & Bloei Ben Vriesema uitgenodigd om een presentatie te houden over verticale tuinen. Een verticale tuin is veel groenbeleving op een kleine oppervlakte in bijvoorbeeld een stad of op een flat.

ZEVENAAR - Niet alleen particulieren hebben de verticale tuin ontdekt. Het bedrijfsleven heeft ook veel belangstelling voor groene wanden in kantoren, maar ook in publieke ruimten worden verticale tuinen aangelegd, zowel binnen als buiten. Deze tuinen zijn vaak letterlijk en figuurlijk een verademing in de stad, maar vragen bijzondere aandacht zowel bij de aanleg als het onderhoud.

Luchtkwaliteit

Verticaal groen in de stad draagt sterk bij aan een verbetering van het lokale klimaat bijvoorbeeld door een verbetering van de luchtkwaliteit. Tijdens deze avond van Groei & Bloei geeft Ben Vriesema tips en advies wat er allemaal bij komt kijken bij de aanleg en het onderwerp van een verticale tuin. Iedereen, leden en niet-leden van Groei & Bloei, is van harte welkom om bij deze avond aanwezig te zijn.

Meer informatie

De lezing, die start om 20.00 uur, wordt gehouden in zaal Staring aan de Grietakkers 3 in Zevenaar. De zaal is vanaf 19.45 uur open. De entree bedraagt voor leden van Groei & Bloei € 2,50. Niet-leden betalen € 5,00. Dit is inclusief een kop koffie/thee en een lot voor loterij. Meer informatie over Groei & Bloei op de onderstaande site.

liemers.groei.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden