Vogelvrienden Tuindorp terug op het oude nest

  Verenigingen
Naast vogels zijn er ook beschilderde veren te zien, zoals deze met een agapornis erop. (foto:Bettina Regeling-Cabrera)
Naast vogels zijn er ook beschilderde veren te zien, zoals deze met een agapornis erop. (foto:Bettina Regeling-Cabrera)

De voorbereidingen voor de negende show van de Vogelvrienden Tuindorp zijn in volle gang en het belooft een hele happening te worden.

TUINDORP/SPIJK - De organisatie laat weten: "Zoals iedereen van ons gewend is komt er een mooie collectie kooi en volière vogels en is er een grote verkoopklasse. De gebruikelijke tombola is aanwezig en ook aan de jonge bezoekers is gedacht. Hiervoor hebben we een grabbelton en een speurtocht over de vogels die op de show zitten. Wie aan de speurtocht mee doet wint altijd prijs. Onder alle speurtocht deelnemers worden op zondagmiddag twee hoofdprijzen verloot."

Beschilderde veren

Beide dagen komt Bettina Regeling-Cabrera, eigenares van Monjapo kunst en design. Ze beschilderd op een fantastische manier vogelveren met onder andere vogels, maar ook andere dieren komen uit haar penseel. Dit is nog niet alles wat er te beleven valt. Er is nog veel meer te zien, kom gezellig buurten, kijken en genieten.

Dorpshuis De Spieker

Na een jaartje van afwezigheid zijn Vogelvrienden Tuindorp weer teruggevlogen naar hun oude nest, dorpshuis De Spieker, Willibrordusweg 1a in Spijk. De show is zaterdag 2 november van 10.00 tot 18.00 uur en zondag 3 november van 10.00 tot 16.00 uur. Binnenkort komt er een aanvulling wat er nog meer te beleven valt op de vogelshow.

devogelvriendentuindorp.nl

Meer berichten