Donderdagavond worden de vogels gekeurd. De tentoonstelling is volgende week zaterdag en zondag geopend voor publiek. (foto: PR)
Donderdagavond worden de vogels gekeurd. De tentoonstelling is volgende week zaterdag en zondag geopend voor publiek. (foto: PR)

Vogeltentoonstelling De Vogelvriend

  Verenigingen

ZEVENAAR - Volgend weekend houdt De Vogelvriend voor de 59ste keer haar jaarlijkse vogeltentoonstelling. Op donderdag 7 november worden de ingebrachte vogels gekeurd (zie foto). Vrijdag 8 november is de officiële opening van de vogeltentoonstelling voor leden van De Vogelvriend. Zaterdag 9 november en zondag 10 november is de vogeltentoonstelling geopend voor publiek. Dit jaar is er weer een grote verscheidenheid aan vogels. Er zijn onder andere zang-, kleur-, en postuurkanaries, zebravinken, tropische vogels, grasparkieten, grote parkieten en agaporniden. Dit jaar zijn er zo'n driehonderd vogels te bezichtigen. De vogeltentoonstelling wordt, net als vorig jaar, gehouden in het duivenlokaal van P.V. Ons Genoegen aan de Dahliastraat 1a in Zevenaar. Het duivenlokaal is speciaal voor deze vogeltentoonstelling fleurig versierd met diverse planten. Er zijn op beide dagen ook diverse vogels te koop tegen redelijke prijzen. De vogeltentoonstelling is op zaterdag 10 november geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur en zondag 11 november van 10.00 uur tot 16.00 uur. Hierna is de vogeluitgifte. De toegang is beide dagen gratis. 

Meer berichten