Zaterdag 8 februari houdt klaverjasgezelschap De Kaal'e Boer weer haar tweejaarlijkse toernooi. (foto: Peter Beekman)
Zaterdag 8 februari houdt klaverjasgezelschap De Kaal'e Boer weer haar tweejaarlijkse toernooi. (foto: Peter Beekman) (Foto: Peter Beekman)

Klaverjastoernooi De Kaal'e Boer in De Grietshe Poort

  Toerisme

Klaverjasgezelschap De Kaal'e Boer houdt op zaterdag 8 februari haar tweejaarlijkse klaverjastoernooi in de Griethse Poort in Zevenaar.

ZEVENAAR - Op zaterdag 8 februari kan men zich vanaf 09.30 uur inschrijven. Van 10.00 uur tot 12,00 uur wordt het viertallen-toernooi gehouden. Meld je aan met vier personen en bedenk een leuke teamnaam!! Je kunt je ook individueel aanmelden, dan wordt er voor een viertal gezorgd. De pauze/lunch is van 12.00 uur tot 13.00 uur. Van 13.00 uur tot 16.00 uur kun je individueel klaverjassen met een wisselende partner. Deelname kost voor de hele dag € 6,50 per persoon. Doe je één dagdeel mee, dan is de prijs € 4,50. Dit is inclusief een kopje koffie/thee en kans op een prijs. De lunch bedraagt € 7,00 en bestaat uit belegde broodjes, een kroket of frikandel en een kop soep.

Zin om mee te doen? De hele dag of dagdeel met of zonder lunch? Meld je dan aan vóór zaterdag 1 februari 2020 bij Peter Beekman via de mail: DeKaaleBoer@hotmail.com. Vermeld je naam en/of teamnaam, doe je mee voor de gehele dag/dagdeel en/of je met de lunch mee doet Iedereen die ontspannen en een paar gezellige uurtjes wil klaverjassen is welkom!

Meer berichten