Tijdens de Tulpencursus van Hockey Vereniging Zevenaar maken kinderen spelenderwijs kennis met hockey. (foto: Mirjam Fotografeert)
Tijdens de Tulpencursus van Hockey Vereniging Zevenaar maken kinderen spelenderwijs kennis met hockey. (foto: Mirjam Fotografeert)

Tulpencursus bij Hockey Vereniging Zevenaar

  Sport

van de redactie

Voor jongens en meisjes uit Zevenaar en omgeving houdt Hockey Vereniging Zevenaar (HVZ) ook dit jaar de Tulpencursus Hockey Instuif. Tijdens deze jaarlijkse, drukbezochte en sportief gezellige introductiecursus kunnen kinderen, die dit jaar vijf jaar of ouder worden, vrijblijvend kennismaken met de hockeysport.

ZEVENAAR - De Tulpencursus bestaat uit drie trainingen op de zaterdagochtenden van 21 en 28 maart en 4 april, telkens van 09.30 tot 10.30 uur. In verband met de verwachte toeloop is het verzoek aan een ieder die wil meedoen, om ongeveer 15 minuten vóór aanvang aanwezig te zijn bij het clubgebouw van Hockey Vereniging Zevenaar op Sportpark Hengelder. Mede dankzij de sponsoren Hockey Vereniging Zevenaar is deelname aan de Tulpencursus kosteloos.

Spelenderwijs

Traditiegetrouw zorgt Hockey Vereniging Zevenaar voor gezellige ochtenden, waarbij veel te doen zal zijn op en langs de hockeyvelden. Onder de enthousiaste begeleiding van spelers van het eerste heren- en dames hockeyteam worden de kinderen spelenderwijs een aantal beginselen van het hockey bijgebracht. Bovendien kunnen ouders en kinderen zien hoe de huidige jeugd Hockey Vereniging Zevenaar zich in teamverband met de hockeysport vermaakt.

Gratis hockeystick

Op de derde zaterdag is er voor de ouders de gelegenheid de uitdaging aan te gaan om zelf de hockeystick ter hand te nemen om te ervaren wat hockey is. Heb je geen hockeystick? Geen probleem, want tijdens de Tulpencursus kun je die lenen. Word je na de Tulpencursus lid, dan ontvang je een waardebon voor een gratis hockeystick.

Meedoen?

Wil je meedoen aan de Tulpencursus? Meld je aan via tc-jeugd@hvz.info of kijk op de onderstaande website.

hvz.info

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden