De warming-up van de U12-1 voor de wedstrijd tegen de Arnhem Eagles. De U12-1 maakte haar status als koploper waar en wonnen de wedstrijd. (foto: Basketiers'71)
De warming-up van de U12-1 voor de wedstrijd tegen de Arnhem Eagles. De U12-1 maakte haar status als koploper waar en wonnen de wedstrijd. (foto: Basketiers'71)

Basketiers'71 presteren ook buiten Zevenaar

  Sport

Het weekend van 25 januari stonden er uitsluitend uitwedstrijden op het programma voor de verschillende teams van Basketiers'71. Zeven wedstrijden in totaal.

van de redactie

ZEVENAAR - Op vrijdagavond mochten de heren 1 het spits afbijten. Zij gingen op bezoek bij Amical uit Enschede. De heren hadden het niet makkelijk tegen de nummer twee van de competitie. Na een tussenstand van 14-25 werd het via 34-33 uiteindelijk 84-65 voor Amical.

Nederlaag

Op zaterdag speelden zowel de U12-1 als het meisjesteam van de U14 in Arnhem tegen de Arnhem Eagles. De U14 was net iets te laat bij de les en verloren daarom met 45-40. Een nederlaag die te voorkomen was. Helaas, de volgende keer beter. De U12-1 maakte haar status als koploper waar. Zij wonnen van hun leeftijdsgenoten van de Arnhem Eagles met 35-60. Het team raakt steeds meer op elkaar ingespeeld en hebben nog acht wedstrijden voor de boeg met hopelijk een heel mooi slot.

Slotakkoord

De U16 speelde in Zutphen tegen de Hanze Stars. Het team van Basketiers'71 is een jong team met spelers die ook nog U14 mogen spelen. Je ziet iedere week verbetering en nu werd gewonnen met 33-51 van het team dat toch 3 plaatsen hoger staat in de competitiestand. Heren 2 beleeft een heel moeizaam seizoen. Ook de tiende wedstrijd van het seizoen werd verloren. 113-29 werd het in Barneveld tegen de Tower Jumpers. Het slotakkoord op zaterdag was de wedstrijd van Dames 1 in Nijverdal tegen de Valley Bucketeers. De dames hadden vanaf de eerste minuut het overwicht en stonden de hele wedstrijd voor. Met 28-51 gingen de punten mee naar Zevenaar. Bij het aanleveren van dit artikel moest de wedstrijd van de U14 jongens nog gespeeld worden.

basketiers.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden


Wat vindt u?

Het kabinet heeft besloten dat er geen landelijke verplichting komt tot het dragen van mondkapjes. Een goed idee?Reageren!