Aanstaande zondag gaan jeugd en volwassen beoefenaars de sportieve strijd met elkaar aan. (foto: PR)
Aanstaande zondag gaan jeugd en volwassen beoefenaars de sportieve strijd met elkaar aan. (foto: PR)

Tweede editie van het Koreaans karatetoernooi

  Sport

Op zondag 26 januari houdt Tang Soo Do Zevenaar voor de tweede keer een Koreaans karatetoernooi in Zevenaar. Jeugd en volwassenen beoefenaars van traditioneel Koreaans karate uit Zevenaar en de rest van Nederland gaan op deze dag sportief met elkaar de strijd aan.

van de redactie

ZEVENAAR - Dit gebeurt op de onderdelen loopvormen, sparren, wapenloopvormen en breektesten. Het belooft aanstaande zondag een bijzondere dag te worden met de promotie van nieuwe zwarte banders om 10.00 uur. Daarna start direct de jongste jeugd van vijf en zes jaar, gevolgd door de kinderen vanaf zeven jaar. In de middag zijn de volwassenen aan de beurt.

Flitsende technieken

Tang Soo Do is de traditionele versie van Taekwondo en staat bekend om de snelle en flitsende technieken, met name beentechnieken en spectaculaire breektechnieken door dikke houten planken.

Kom ook kijken

Dus wil jij een keer kijken en zelf zien hoe een karatetoernooi gaat en wat Tang Soo Do is? Kom dan aanstaande zondag naar sporthal Heerenmäten in Zevenaar. Het Koreaanse karatetoernooi duurt van 10.00 tot 15.00 uur. De toegang is gratis.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over Tang Soo Do Zevenaar? Bezoek dan de onderstaande website.

tangsoodozevenaar.nl

Meer berichten