Er wordt nog druk gewerkt bij de nieuwe kantine van Angerlo Vooruit
Er wordt nog druk gewerkt bij de nieuwe kantine van Angerlo Vooruit (Foto: Wim van Uum)

V.V. Angerlo Vooruit houdt sportcafé en veiling

  Sport

Voetbalvereniging Angerlo Vooruit is druk bezig met de nieuwbouw op Sportpark Mariëndaal. De nieuwe kleedkamers zijn inmiddels opgeleverd en de nieuwbouw van de kantine nadert ook zijn voltooiing. Nu de inrichting nog!

ANGERLO - Om daarvoor geld bij elkaar te krijgen houdt Angerlo Vooruit op vrijdag 31 januari een Sportcafé in Stadsbierhuys De Waag in Doesburg. Te gast is onder andere Klaas-Jan Huntelaar. Het tweede deel van de avond bestaat uit een grandioze veiling, waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan de inrichting van de nieuwe kantine.

Exclusieve kavels

Geveild worden onder meer VIP-voetbalkaarten voor FC Twente en PSV, diverse reizen, excursies met overnachting, gesigneerde shirts (collectors items), een tribunestoel en nog veel meer. De kavels zijn bekijken via www.angerlovooruit.nl/veiling. Via deze website kan voorafgaand aan het Sportcafé ook geboden worden. Tijdens de veilingavond zal daar bovenop nog een aantal extra kavels onder de hamer komen. Overigens kunnen ook belangstellenden die geen kaart hebben voor het Sportcafé bieden op de kavels. Het Sportcafé wordt gepresenteerd door Peter van Zadelhoff, bekend van RTL Nieuws, die tevens zal optreden als veilingmeester.

Angerlo Vooruit Menu

De kaarten voor het sportcafé zijn inmiddels uitverkocht. Leuk weetje: Stadsbierhuys De Waag serveert voorafgaand aan de veiling een speciaal Angerlo Vooruit menu, waarvan de opbrengst ten goede komt aan de inrichting van de kantine.

Verwacht wordt dat de kantine in het voorjaar van 2020 in gebruik kan worden genomen, waarmee een einde komt aan een project van jaren. Maar dan kan de club weer jaren vooruit met een modern complex, dat voldoet aan de eisen van de moderne tijd.

Meer berichten