Dankzij Stokman Administratie en Bordbusters BV lopen de mannen van DCS  JO17-1 in mooie DCS-sweaters rond. (foto: PR)
Dankzij Stokman Administratie en Bordbusters BV lopen de mannen van DCS JO17-1 in mooie DCS-sweaters rond. (foto: PR)

Gesponsorde sweaters voor DCS JO17-1

  Sport

De mannen van DCS JO17-1 lopen er weer piekfijn bij in eigen DCS-sweaters. Deze mooie sweaters zijn mogelijk gemaakt dankzij twee gulle sponsoren die de voetballers graag willen bedanken.

ZEVENAAR - De mannen van DCS JO17-1 zijn natuurlijk hartstikke blij met deze twee gulle sponsoren. Ze laten in een reactie weten: "Met trots willen wij, DCS JO17-1, Stokman Administratie en Bordbusters BV bedanken voor de fijne samenwerking. We hebben een sponsordeal bereikt, waarbij de bedrijven ons hebben geholpen bij de sponsoring van sweaters. Het gehele team loopt nu vrolijk met hun eigen DCS-sweater rond. Namens de leiding en de jongens van DCS JO17-1, bedankt!"

Stokman Administratie

Stokman Administratie zorgt voor de financiële administratie en salarisadministratie van zzp'ers en mkb'ers. Door als ondernemer de financieel administratieve taak uit handen te geven, zorgt Wendy Stokman (ondernemer en eigenaar van Stokman Administratie, red.) voor een beetje rust bij de ondernemers. Samen met specialisten en fiscalisten adviseert ze in alles wat jouw onderneming nodig heeft. Voor meer informatie over Stokman Administratie kun je een kijkje nemen op stokmanadministratie.nl.

'Namens de leiding en de jongens van DCS JO17, bedankt!'

Bordbusters BV

Bordbusters BV bestaat al ruim twintig jaar en specialiseert zich in het verzorgen van outdoor-reclame en indoor-signing. Het bedrijf heeft grote productiemogelijkheden en kunnen hierdoor voor hun klanten net dat beetje extra doen. Zo behoort het productieapparaat tot de modernste van heel Nederland. Meer informatie vind je op bordbusters.nl.

Bovenste rij

Op de foto bovenste rij van links naar rechts: Mike Stokman, Henk Donkers, Bedirham Sasmaz, Max Van de Bor, Dennis Hamburg, Noud Croes, Raven Timmerman, Jorn Martens, Kay Klapwijk, Jurgen Hamstra, Tristan Stokman en Marcel Roelofs.

Onderste rij

Op de onderste rij van links naar rechts: Thijmen Freriks, Kevin de Winter, Stijn van Limbeek, Dyon, Stijn Brookman, Bram Roelofs, Tim Massop en Rijck Arnts.

svdcs.nl

Meer berichten