Nieuwe doeltjes, ballen en slalomstokken voor de RKPSC jeugd
Nieuwe doeltjes, ballen en slalomstokken voor de RKPSC jeugd (Foto: W. Bruns)

Nieuw materiaal voor jeugd van RKPSC!

  Sport

PANNERDEN - In de afgelopen maanden zijn met behulp van sponsorgeld dat beschikbaar is gesteld door het sponsorcollectief diverse nieuwe materialen aangeschaft voor de jeugd van RKPSC. Voor de JO19 was dringend behoefte aan nieuwe trainingsballen. Met 18 gloednieuwe ballen kan het vlaggenschip van de jeugdafdeling voorlopig weer prima vooruit!

Daarnaast zijn er een aantal nieuwe pupillendoeltjes aangeschaft. Op de zaterdagen, waar de jongste jeugd nu op kleinere veldjes speelt, hebben we hierdoor nu ook altijd voldoende doeltjes beschikbaar zonder heel veel met aanvangstijden van de thuiswedstrijden te hoeven schuiven.

Voor de trainingen hebben we nu ook een set nieuwe slalomstokken beschikbaar waarmee de jeugdtrainers nog beter kunnen trainen op de wendbaarheid en lichtvoetigheid van onze jeugdspelers!

RKPSC laat weten: "Wij zijn ontzettend blij dat we dit weer hebben kunnen realiseren met dank aan het sponsorcollectief voor de jeugd! Dit collectief bestaat tot op heden uit onderstaande sponsoren. Draag jij RKPSC ook een warm hart toe en heb je interesse om je bij dit collectief aan te sluiten? Mail dan naar voorzitter@rkpsc.com!"

Andor Security

Kersten Totaalinstallaties

Reijmer Pannerden B.V.

Grip Accountants en Adviseurs

Crossborder Logistics

Meer berichten