Hockeyer Robbert Kemperman is één van de twee ambassadeurs van de verkiezing Clubheld van het Jaar 2019. (foto: PR)
Hockeyer Robbert Kemperman is één van de twee ambassadeurs van de verkiezing Clubheld van het Jaar 2019. (foto: PR)

Wie is dé Clubheld van 2019 in Zevenaar?

  Sport

Het geven van trainingen, bardiensten draaien, administratie of het wassen van de teamshirts, niks is te veel voor de clubheld. Elke club heeft er wel één rondlopen: de vrijwilliger die zich moeiteloos inzet en onmisbaar is voor de club.

ZEVENAAR - Dit jaar wil het AD weer, in samenwerking met Rabobank, NOC*NSF, Kunstbende en LKCA de sport- en cultuurclubs van de gemeente Zevenaar een podium bieden en de clubhelden in het zonnetje zetten. Iedereen zijn of haar clubheld nomineren voor de titel Clubheld van het Jaar 2019

Belangrijk en waardevol

Nederland telt 50.000 verenigingen, welke samen het grootste sociale netwerk van ons land vormen. Sociale ontmoetingsplaatsen waar mensen samen sporten, muziek maken, acteren, dansen of kunst maken en waar talent opgeleid wordt. Samen bereik je meer dan alleen en daarom krijgen sport- en cultuurclubs in de gemeente Zevenaar in deze verkiezing een podium aangeboden en worden clubhelden in het zonnetje gezet. Singer-songwriter Lucas Hamming en hockeyer Robbert Kemperman zijn ambassadeur. Zij weten uit eigen ervaring hoe belangrijk en waardevol vrijwilligers zijn voor de vereniging.

Nomineren en stemmen

Tot en met zondag 10 november kan iedereen in de gemeente Zevenaar zijn of haar clubheld nomineren via onderstaande website. Stemmen op de clubhelden kan tot en met maandag 2 december. Hoe meer stemmen de clubheld krijgt, des te groter de kans dat hij of zij zich Clubheld van het Jaar 2019 mag noemen.

Vijftig stemmen

In iedere gemeente wint de clubheld met de meeste stemmen. Er wordt tijdens de stemperiode een aantal keer een tussenstand gepubliceerd, zodat je kunt zien hoe jouw clubheld ervoor staat. Om een gemeentetitel te kunnen winnen zijn wel minimaal vijftig stemmen nodig en de Clubheld moet voldoen aan de voorwaarden die op onderstaande site zijn terug te vinden.

clubheldvanhetjaar.nl

Meer berichten