Angerlo Vooruit neemt deze maand nieuw kleedkamercomplex in gebruik

  Sport

Het nieuwe kleedkamercomplex van Voetbalvereniging Angerlo Vooruit op sportcomplex Mariëndaal nadert zijn voltooiing. De komende twee weken wordt nog hard gewerkt aan de afwerking, zodat de kleedkamers klaar zijn voor het nieuwe voetbalseizoen.

Het is een moment waar het bestuur van Angerlo Vooruit graag bij stil wil staan. Dat gebeurt bij de aftrap van het seizoen 2019-2020 op 25 augustus om 13.00 uur op sportpark Mariëndaal.

Officiële opening
Belangstellenden zijn van harte welkom op deze feestelijke middag met de opening van het nieuwe kleedkamercomplex. Na het officiële gedeelte zijn er diverse voetbal gerelateerde activiteiten voor de jeugd. Ook is er een springkussen.

Om 14.15 uur speelt oud-Angerlo Vooruit tegen het huidige eerste elftal van Angerlo, hetgeen weer een spannende strijd belooft te worden. Vervolgens is er om 15.00 uur een rondleiding door het nieuwe kleedkamercomplex. Een hapje en een drankje ontbreken uiteraard niet.

Kleedkamercomplex
De bouw van het nieuwe kleedkamercomplex is eind maart 2018 begonnen. De bouwwerkzaamheden zijn verricht door aannemer Hoornstra B.V en het installatiewerk Installateur Gotink.

Maar het project zou nooit van de grond zijn gekomen door al die vrijwilligers, die soms onder extreme weersomstandigheden keihard hebben gewerkt om alles op tijd af te krijgen. Het bestuur van Angerlo Vooruit heeft hier veel waardering voor en wil hen op deze manier dan ook hartelijk bedanken. Daarnaast dank aan de sponsoren, die op welke manier dan ook, hebben bijgedragen aan de nieuwbouw van het kleedkamercomplex.

Kantine
Nu de kleedkamers bijna klaar zijn, wordt de kantine grondig aangepakt met een verbouwing. Die begint naar verwachting begin september. Wanneer ook de kantine gereed is, kan de club jaren vooruit met een modern complex, dat voldoet aan de eisen van de moderne tijd.

Meer berichten