Tijdens Pinksteren zullen er weer heel wat hockeyteams uit binnen- en buitenland meedoen aan het Pinksertoernooi van Hockey Vereniging Zevenaar. (foto: PR)
Tijdens Pinksteren zullen er weer heel wat hockeyteams uit binnen- en buitenland meedoen aan het Pinksertoernooi van Hockey Vereniging Zevenaar. (foto: PR)

Pinkstertoernooi bij Hockey Vereniging Zevenaar

  Sport

Op zaterdag 8 en zondag 9 juni is Sportpark Hengelder in Zevenaar weer het toneel voor het HVZ Pinkstertoernooi. Het toernooi, dat al sinds 1982 wordt gehouden door Hockey Vereniging Zevenaar (HVZ), is voor B- en C-junioren met nationale én internationale teams.

ZEVENAAR - Tijdens het pinksterweekend strijden dertig hockeyteams, waaronder acht teams uit Duitsland, uit de subtop tot en met de vierde klasse om de prijzen en de eer. De wedstrijden, tussen zowel meisjes- als jongensteams, duren een half uur. Behalve met hockey zijn er ook punten te verdienen met andere activiteiten zoals een originaliteitsprijs en een meerkamp met een stormbaan van maar liefst 36 meter. Op zaterdagavond kunnen de deelnemers zich vermaken met een barbecue en spetterend feest. Het toernooi begint op zaterdagochtend om 09.00 uur en de laatste wedstrijden zijn zondagmiddag om 15.00 uur. Het HVZ Pinkstertoernooi is dit jaar helemaal vol, maar iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen bij de wedstrijden. De barbecue en feestavond zijn uitsluitend toegankelijk voor vrijwilligers en deelnemers aan het toernooi.

pinkstertoernooi-hvz.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden