Eddy van der Ley (links) en Wilm Kieft zijn binnenkort te gast in Pannerden tijdens het sportcafé in de kantine van R.K.P.S.C. (foto: de Persgroep)
Eddy van der Ley (links) en Wilm Kieft zijn binnenkort te gast in Pannerden tijdens het sportcafé in de kantine van R.K.P.S.C. (foto: de Persgroep)

Wim Kieft is te gast bij Pannerdens sportcafé

  Sport

van de redactie

Niemand minder dan Wim Kieft en Renate Jansen komen donderdag 28 maart de avond vol praten in het sportcafé van voetbalvereniging R.K.P.S.C. De avond wordt gepresenteerd door de bekende sportpresentator Eddy van der Ley. Deze happening wordt gehouden in de kantine van de Pannerdense voetbalclub en begint om 20.00 uur.

PANNERDEN - Wim Kieft is een Nederlands voormalig profvoetballer, die doorgaans centraal in de aanval speelde. Hij was van 1980 tot en met 1994 actief voor Ajax, SC Pisa, Torino, PSV en Girondins de Bordeaux. Daarnaast kwam hij 43 keer uit voor het Nederlands voetbalelftal. Kieft werd met Ajax twee en met PSV drie keer Nederlands landskampioen. Met de Eindhovense club won hij in 1987/1988 ook de Europacup I. Datzelfde jaar won hij met het Nederlands elftal het EK 1988. Er verscheen in mei 2014 een boek over zijn achttien jaar lange verslaving aan cocaïne.

Eredivisie

Renate Jansen begon op vijfjarige leeftijd met voetballen bij SV Abbenes. In de zomer van 2008 haalde Sarina Wiegman haar naar ADO Den Haag, waardoor ze in de Eredivisie terechtkwam. Na zeven seizoenen in Den Haag te hebben gevoetbald verlaat ze na het seizoen 2014/15 ADO Den Haag voor FC Twente. Op 1 april 2010 maakte Jansen haar debuut voor het Nederlands elftal in de afscheidswedstrijd van bondscoach Vera Pauw tegen Slowakije.

Goede banen

Eddy van der Ley, journalist en allround (sport-) verslaggever is van vele markten thuis. Hij werkt o.a. voor het Algemeen Dagblad en schrijft voor het maandblad Voetbal Magazine, het economisch magazine Twentevisie en diverse buitenlandse kranten en tijdschriften. Hij zal zeer zeker deze avond in goede banen leiden.

Meer informatie

Deze avond met Wim Kieft en Renate Jansen is vrij toegankelijk voor donateurs van de Club van 100. Niet-donateurs betalen € 7,50 per volwassene en € 3,00 voor jeugd tot en met achttien jaar.

Meer berichten