De Zevenaarse Tang Soo Do-ka's namen heel wat medailles mee uit Enschede. In totaal wisten ze 22 plakken te scoren! (foto: PR)
De Zevenaarse Tang Soo Do-ka's namen heel wat medailles mee uit Enschede. In totaal wisten ze 22 plakken te scoren! (foto: PR)

Tang Soo Do-ka's winnen maar liefst 22 medailles

  Sport

Afgelopen weekend heeft een groep Tang Soo Do-ka's uit Zevenaar (beoefenaars van traditioneel Koreaans karate, red.) deelgenomen aan een groot nationaal karate toernooi in Enschede.

ZEVENAAR/ENSCHEDE - Met meer dan tweehonderd deelnemers was dit een uitstekende mogelijkheid om te laten zien wat de groep van Tang Soo Do Zevenaar in haar mars heeft. Dit toernooi bestond uit de onderdelen loopvormen, breektesten, wapens en sparren voor zowel kinderen als volwassenen.

Veel eerste prijzen

De beoefenaars uit Zevenaar waren zeer succesvol met maar liefst 22 gewonnen medailles, waaronder veel eerste prijzen. En de derde prijs voor het demonstratieteam dat meedeed aan het onderdeel team loopvormen (kata's). Een uitstekende prestatie en een sterke voorbereiding op het open Nederlandse Kampioenschap in juni. Dit toernooi valt samen met het jubileumjaar van Tang Soo Do Zevenaar, dit jaar bestaat de groep namelijk vijf jaar.

tangsoodozevenaar.nl

Meer berichten