Stijn Palm (genomineerde), Silvan Buiting (duiker van het jaar) en Wilbert Stapelvoort (voorzitter) tijdens de nieuwjaarsreceptie. (foto: PR)
Stijn Palm (genomineerde), Silvan Buiting (duiker van het jaar) en Wilbert Stapelvoort (voorzitter) tijdens de nieuwjaarsreceptie. (foto: PR)

De duiker van het jaar

  Sport

van de redactie

Het jaar 2019 is goed begonnen voor Silvan Buiting. Tijdens de nieuwjaarsreceptie van duikteam Sub Aqua Libera (SAL) uit Lobith werd hij door zijn mede-clubleden gekozen als duiker van het jaar.

LOBITH - Zijn mede-clubleden gaven aan dat hij naast een goede duiker ook vooral een fijne buddy is. Iedere week is hij er om te trainen in het zwembad en hij is een graag gezien lid in het clubhuis waar hij wekelijks medeverantwoordelijk is voor een gezellige avond. Silvan neemt zelfs zijn duikspullen mee naar zijn werk in Nijmegen zodat hij ook daar na werktijd nog een mooie duik kan maken. Silvan kwam in januari 2006 als jeugdlid bij duikteam SAL. Hij leerde eerst snorkelen en heeft inmiddels meerdere duikopleidingen succesvol afgerond. Wil jij net als Silvan ook lid worden van een gezellige vereniging en leren snorkelen of duiken? Ga dan naar website van duikteam SAL voor meer informatie en maak vrijblijvend een afspraak voor een gratis proefduik. Duikteam SAL geeft iedere donderdag speciale jeugdtrainingen voor kinderen vanaf tien jaar. Onder begeleiding van enthousiaste trainers leren de kinderen snorkelen en duiken, werken ze aan hun conditie en speciale funlessen waarin we bijvoorbeeld gaan nachtduiken zorgen voor de nodige spectaculaire afwisseling. Een duikopleiding kun je volgens als je veertien jaar of ouder bent. Duikteam SAL geeft duikopleidingen voor beginnende en gevorderde duikers. Wil je liever eenmalig duiken met al je vriendjes of vriendinnetjes? Geef dan een super cool duikfeestje waar nog heel lang over nagepraat gaat worden.

subaqualibera.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden