Foto: Rene Nijhuis

Stem nu op jouw favoriete sporter

  Sport

van de redactie

Genomineerden Liemerse Sportprijs

De nominaties voor de Liemerse Sportprijs zijn bekend. Per categorie zijn er drie sporters genomineerd waaruit gekozen kan worden. De prijzen worden uitgereikt op donderdag 13 december in de Ogtent in Duiven. PSV-Spits en streekgenoot Luuk de Jong deelt daar enkele prijzen uit.

REGIO - De Liemerse Sportprijs wil sporters die een bijzondere prestatie hebben verricht in het zonnetje zetten. De Liemerse Sportprijs is een initiatief van de regiocampagne De Liemers Helemaal Goed in samenwerking met de Liemerse gemeenten Duiven, Westervoort en Zevenaar en de sportredactie van dagblad de Gelderlander. In verschillende categorieën worden er prijzen uitgereikt. Vorige week heeft een speciale nominatiecommissie per categorie drie nominaties bekend gemaakt. Tot en met 12 december kunnen mensen via liemersesportprijs.nl hun stem laten gelden. De publieksstemmen worden samengevoegd met de jurystemmen.

In de categorie Sportman zijn genomineerd atleet Frank Futselaar (Westervoort), triatleet Hugo Boschker (Duiven) en tennisser Wesley Koolhof (Duiven). In de categorie Sportvrouw zijn genomineerd atlete Famke Heinst (Spijk), atlete Bregje Sloot (Lobith) en schietkampioene Mandy Mulder (Zevenaar). In de categorie Sportteam zijn genomineerd voetbalteam DCS 1 (Zevenaar), zeilteam WSV Giesbeek en de dansers van D-Unit Dancecrew (Liemers). In de categorie Coach zijn genomineerd tang soo do karate leraar Peter van de Schepop (Arnhem, actief in Zevenaar), tenniscoach Marko Kroes (Duiven) en atletiekcoach Titus Fierkens (Zevenaar). In de categorie Talent zijn genomineerd wielrenner Wouter van de Weerdhof (Lobith), skiër Iris van den Berg (Westervoort) en wegrace Victor Steeman (Lathum). In de categorie Aangepaste sporter zijn genomineerd werpster Noortje van Bindsbergen (Zevenaar), zitvolleybalster Renske den Haan (Duiven) en para-amazone Demi Vermeulen (Zevenaar). In de categorie Evenement zijn genomineerd Bert Timmer Memorial Loop (Duiven), Dijkencross (Pannerden) en Triathlon Didam.

liemersesportprijs.nl

Meer berichten